To je to što me zanima!

Beyonce i Jay-Z ruše rekorde, zajedno su dosad više od 170 puta nominirani za Grammyja

Pjevačka diva Beyonce u utorak je dobila devet nominacija za Grammy, među kojima je i ona za album godine, 'Renaissance', pjesmu godine 'Break My Soul', najbolji R&B performans za 'Virgo's Groove' i druge...
Vidi originalni članak

Pjevačica Beyonce (41) i reper Jay-Z (52) ispisali su povijest. Jedan od najpoznatijih parova svijeta postali su izvođači s najviše nominacija za Grammy svih vremena.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U utorak 15. studenog, međusobno su izjednačili nominacije, svaki od njih sada ih ima čak 88. 

Pjevačka diva Beyonce u utorak je dobila devet nominacija za Grammy, među kojima je i ona za album godine, 'Renaissance', pjesmu godine 'Break My Soul', najbolji R&B performans za 'Virgo's Groove' i najbolja R&B pjesma 'Cuff it'. 

Jay-Z dobio je tri nominacije za pjesmu 'God Did', a one uključuju - pjesmu godine, najbolju rep pjesmu i najbolji rep performans. 

Pjesmu 'Break My Soul', koju izvodi Beyonce, napisao je Jay-Z što je podignulo ukupnu brojku njegovih nominacija za Grammy. 

SLIJEDE JE ADELE I LAMAR Beyonce ima najviše nominacija za prestižnu nagradu Grammy

Inače, Beyonce je do sada osvojila 28 Grammyja, što ju čini najnagrađivanijom ženskom glazbenicom u povijesti. U 2021. godini ispisala je tu povijest, kada je postala, bez obzira na spol, glazbenik s najviše osvojenih Grammyja. 

Suprug Jay-Z nije daleko od nje. On je dosad osvojio 21 Grammy u sve četiri rep kategorije. Na listi najnagrađivanijih izjednačen je s Kanye Westom, koji također ima 21 Grammy.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare