To je to što me zanima!

Beyonce ima najviše nominacija za prestižnu nagradu Grammy

Beyonce je osvojila devet nominacija za najviša glazbena priznanja. S novim nominacijama ima ukupno 88 nominacija u karijeri čime se izjednačila sa svojim suprugom Jay-Z-jem kao najnominiranijim izvođačem
Vidi originalni članak

Pop superzvijezda Beyonce (41) predvodi brojem nominacija za nagradu Grammy i natječe se s Adele, Harryjem Stylesom i Lizzo za glavno priznanje za album godine, objavljeno je u utorak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beyonce je osvojila devet nominacija za najviša glazbena priznanja. S novim nominacijama ima ukupno 88 nominacija u karijeri čime se izjednačila sa svojim suprugom Jay-Z-jem kao najnominiranijim izvođačem u povijesti Grammyja.

Njezin album "Renaissance" natječe se za album godine s Adelinim albumom "30", albumom "Harry's House" Harryja Stylesa, "Special" pjevačice Lizzo i nekoliko drugih.

NAGLASILA NOGE Glamurozna Beyonce zablistala na Tjednu mode u Parizu, nosila haljinu s dijamantnim resicama

Reper Kendrick Lamar, također u utrci za album godine s "Mr. Morale & The Big Steppers", osvojio je ukupno osam nominacija, a slijede ga Adele i pjevačica i kantautorica Brandi Carlile, svaka sa sedam. Nominacije predstavljaju revanš za Beyonce i Adele koja je 2017. godine uzela Grammy za album godine. Adele je s pozornice poručila da je nagradu trebao dobiti Beyoncein album "Lemonade".

Dodjela Grammyja upriličit će se 5. veljače u Los Angelesu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Fleur A La Rose 15.11.2022.

    Antipatična.

Komentiraj...
Vidi sve komentare