To je to što me zanima!

Beyonce je došla na premijeru 'Kralja Lavova': Dala glas Nali

Beyonce će u remakeu dati glas Nali, a producirala je i kurirala soundtrack koji će izaći 19. srpnja. Pravo je iznenađenje da će se na soundtracku pronaći i njezin 'Spirit'
Vidi originalni članak

Za manje od mjesec dana u kino dolazi remake 'Kralja lavova', a Disney obožavateljima daje sve više detalja o likovima i glumačkoj postavi. Naime, Beyonce (37) će u remakeu dati glas Nali, a producirala je i kurirala soundtrack, koji će službeno izaći još ovog mjeseca kad 'Kralj lavova' dođe u kina. 

Inače, Beyonceina pjesma 'Spirit' naći će se na soundtracku filma.

OBJAVILI TRAILER Čekali ga 25 godina: Novi 'Kralj lavova' već je rasplakao fanove

Također, jučer su izašle fotografije glumaca sa svojim likovima. Beyonce se tako našla licem u lice s Nalom, a Donald Glover (35), američki glumac i reper, sa Simbom.

'The Lion King: The Gift' je album na kojem su radili glazbenici diljem svijeta, prožet je zvukovima Afrike te produciran i kuriran od strane Beyonce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beyonce je pjesmu izvela i napisala sa skladateljima Hansom Zimmerom (61) i Lebom M-om. Oni su joj pomogli da novu pjesmu uklopi u film s već utemeljenom glazbenom osobnošću.

- Lijepo je od njih što su radili s njom da nova pjesma što prirodnije postane dio nove produkcije - rekao je redatelj Jon Favreau.

Beyonce također pjeva novu verziju pjesme iz originalnog filma 'Can You Feel the Love Tonight', na kojoj joj se pridružio Donald Glover.

Glazbu za film ponovno je radio Elton John (72) koji je za 'Kralja lavova' preradio neka svoja najpoznatija djela, a obožavatelji se sve teže nose s emocijama i nostalgijom koji će im ovaj uradak zasigurno probuditi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 11.07.2019.

    kurirala? šta to znači?

Komentiraj...
Vidi sve komentare