To je to što me zanima!

Beyoncé održala prvi koncert nakon pet godina pauze: Za vrtoglavih 22 milijuna eura

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nastup je započela pjesmom "At Last" legendarne Ette James, a potom su uslijedili njeni hitovi "Beautiful Liar", "Halo", "Crazy in Love" i drugi
Vidi originalni članak

Pop zvijezda Beyonce (41) nije imala koncert još od turneje "On the Run II" 2018. godine, a sad je pristala nastupiti u Dubaiju za vrtoglavih 24 milijuna dolara  (oko 22 milijuna eura). Uz Beyonce, na otvorenju hotela Atlantis Royal nastupili su i DJ trio Swedish House Mafia, koji stoji iza pjesama na vrhu ljestvice, kao što su "Don't You Worry Child", "Save the World".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koncert je održan samo za ljude s VIP ulaznicama, a zabranjeno je bilo i snimanje.

Inače, Atlantis The Royal sastoji se od 43 kata, sadrži 231 luksuzni apartman, 693 hotelske sobe i 102 apartmana, od kojih svi imaju pogled na Arapsko more i Palm Island. Hotel ima više bazena, uključujući 44 privatna bazena.

VELIKAN DOMAĆE GLAZBENE SCENE Legendarni Jimmy Stanić slavi 94. rođendan: Tek sam sa 60 dočekao pravu ženu i rekao 'da'

No, unatoč zabrani snimanja u javnost je procurilo nekoliko videa s nastupa ove dive. 

Nastup je započela pjesmom "At Last" legendarne Ette James, a potom su uslijedili njeni hitovi "Beautiful Liar", "Halo", "Crazy in Love" i drugi.

Za kraj otvorenja bio je spektakularni vatromet.

Mnogi s nestrpljenjem očekuju turneju ove slavne američke pjevačice koja nastupa zaista rijetko. Bez obzira na to, mnogi su spremni učiniti sve i potrošiti bilo koji iznos kako bi je vidjeli.

Beyonce je osvojila devet nominacija za najviša glazbena priznanja. S novim nominacijama ima ukupno 88 nominacija u karijeri, čime se izjednačila sa suprugom, reperom i tekstopiscem Jay-Z-jem (53), kao najnominiranijim izvođačem u povijesti Grammyja.

Njezin album “Renaissance” natječe se za album godine. Svečana dodjela nagrade Grammy upriličit će se 5. veljače u Los Angelesu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Nameless 22.01.2023.

    Naplatila bogme, ali... Do prije koju godinu su Severina, Cetinski i još par "megazvijezda" kod nas itekako znali naplatiti pjevanje na Silvestrovo u nekim hotelima "regiona", bolesne sume za prosječnog građanina ove zemlje 😌

  • 22.01.2023.

    Ona to radi zbog obožavatelja, kao i nogometaši zbog navijača...😂😂

  • 22.01.2023.

    Solidan iznos zarade 😆 Ali može se i s manje, lijepo živjeti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare