To je to što me zanima!

Beyoncé rekla Kanyeu Westu da ne želi Kim u svojoj blizini

Pjevačica smatra da je starleta druga liga te ne može shvatiti njezinu potrebu da stalno bude pred kamerama. Smatra i da njih dvije nemaju baš ništa zajedničko
Vidi originalni članak

Prijateljstvo Beyoncé Knowles (30) i Jay-Z-ja (42) s Kanyeom Westom (34) na klimavim je nogama otkako je reper u ljubavnoj vezi sa starletom Kim Kardashian. Naime, Beyoncé je Kanyeu otvoreno rekla da smatra kako je Kim druga liga te da ne pripada njihovu društvu, zbog čega je pop-diva odbila družiti se s novom djevojkom svog dobrog prijatelja. Pjevačica smatra da nema ništa zajedničko sa zvijezdom reality TV-a te joj ne pada na pamet pojaviti se u njezinu reality showu.

– Beyoncé ne želi Kim u svojoj blizini. Neshvatljivo joj je da je napravila reality emisiju čak i od svoga vjenčanja – rekao je prijatelj pjevačice koja se udala u tajnosti te je platila veliku svotu da detalji u vezi s rođenjem njezine kćeri Blue Ivy ne izađu u javnost.

– Beyoncé je privatnost jako važna – dodaje izvor.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • lovebarca2406 28.04.2012.

    briga me i za jednu i za drugu,obje zele biti sto vise u javnosti

  • TejChy 27.04.2012.

    Beyonce- http://www.youtube.com/watch?v=Tq8tK1rGpog&feature=related razlog zašto je poznata-GLAS ! Kim - ne smije se stavljati takav link ali svi znamo da ju je pornić proslavio.. tako da.. svi vi koji po njoj serete pokopajte se.. jer niste nimalo dostojni komentirati nju i njen glas..album..život..

  • Eny_1 27.04.2012.

    daj jede govna,boji se da joj mužić jay z nebi bacio oko na sisatu kim

Komentiraj...
Vidi sve komentare