To je to što me zanima!

Beyonce sama gledala stan u New Yorku, braku došao kraj?

Prošli mjesec je u New Yorku u tajnosti razgledavala penthouse vrijedan 21,5 milijuna dolara, to jest 120,4 milijuna kuna. Izvori kažu da je to jako sumnjivo
Vidi originalni članak

Slavni bračni par pokušava se oduprijeti glasinama o kraju njihovog braka dok odrađuju ljetnu turneju 'On The Run'. No kako piše Daily Mail, par bračne nesuglasice sve teže skriva, pa se tako Beyonce (32) 'bacila' u potragu za stanom bez supruga Jay Z-ja (44). 

Prošli mjesec je u New Yorku u tajnosti razgledavala penthouse vrijedan 21,5 milijuna dolara, to jest 120,4 milijuna kuna. Izvori bliski paru kažu da je to veoma sumnjivo jer je Jay Z uvijek imao veliki udio kod odluke o izboru nekretnine. 

- Nema šanse da toliko vrijedan stan želi kupiti majci ili sestri. To je ipak malo previše - zaključio je izvor. Par navodno pokušava nekako održati svoj odnos, no to im sve teže uspijeva. Zajedno su uglavnom zbog posla i glazbe, no kako tvrdi izvor, ni to neće dugo trajati. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kung fu panda 29.07.2014.

    nema onog prijateljica iz pouzdanih izvora kaže navodno se rastaju?

  • _petra_ 29.07.2014.

    Znaci ne ici sam razgledavati stan

  • sindica2 29.07.2014.

    "Prošli mjesec je u New Yorku u tajnosti razgledavala penthouse ........."-pa i nije neka tajnost ako svi pišu o tome ........:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare