To je to što me zanima!

Beyonce se šokirala: Jay Z joj se na koncertu prišuljao s leđa

Izraz lica pjevačice govorio je o tome koliko ju je njezin suprug iznenadio. Fotografije s njihovim izljevima ljubavi Beyonce je objavila na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Njezini obožavatelji oduševljeni su showom koji im Beyonce (31) priređuje na svojim nastupima, a ovoga puta ni ona nije znala da će nešto dodatno razveseliti i nju i publiku. 

Tijekom njezinog nastupa u Philadelphiji, suprug Jay Z (43) prišuljao joj se s leđa i poljubio je pred svima. Kratko ju je zagrlio i ubrzo opet otišao iza pozornice. 

Izraz lica pjevačice govorio je o tome koliko ju je njezin suprug iznenadio. Fotografije s njihovim izljevima ljubavi Beyonce je objavila na društvenoj mreži, a obožavatelji su taj trenutak i snimili. Iako je trenutačno na turneji 'Mrs. Carter Show', radi i na novom albumu koji bi trebao izaći krajem godine. Slobodno vrijeme najradije provodi sa svojom kćeri. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Neo_1 27.07.2013.

    aaaw preslatki su :) Bey je jedna od rijetkih u Hoolywodu koja ima normalan brak!

  • Monarhist 27.07.2013.

    Sve je to započelo s Madonnom kad je PRVA počela nosit majce nogometnih momčadi po Europi na koncertima ( Italija 1990) koje danas navlaći lady Gaga i Rihanna, pa nakon toga s mužem koji joj je s tortom upao na koncert za rođendan 2001 ...lijepo je vidjet da su se njene sljedbenice fino ugledale na nju, zašto ne? Ne vifdim tu ništa loše ipak je ona kraljica a i sljedbenice nisu preloše !

  • ManuEllaa 27.07.2013.

    slatko

Komentiraj...
Vidi sve komentare