To je to što me zanima!

Beyonce zapalila beogradsku Arenu: Hvala vam, volim vas...

Fotografiranje u Areni bilo je zabranjeno, piše srpski portal B92. Beyonce snimke s dvosatnog koncerta u beogradskoj Areni planira uvrstiti u svoj budući spot
Vidi originalni članak

Pjevačica je pred publiku u prepunoj beogradskoj Kombank Areni izašla nekoliko minuta nakon 21 sat pjevajući "Run the World (Girls)" nakon kojeg je uslijedio njezin hit 'End The Time', piše portal B92 . Prije nego je otpjevala treću pjesmu, Beyonce (32) se u bijeloj svijetlucavoj haljini obratila publici.

- Hvala vam mnogo! Volim vas. Sljedeću pjesmu posvećujem vama, jer bez obzira na to koliko griješim, vi me bezuvjetno volite - rekla je Beyonce i počela pjevati svoj hit "Flaws and All".

Dvosatni koncert u Beogradu, kojim je Beyonce započela svjetsku turneju, trebao je početi u 20 sati, no pjevačica se na pozornici pojavila sat vremena kasnije. Publika je morala ostaviti fotoaparate na ulazu jer nije dopušteno fotografiranje u Areni. Pjevačica snimke s koncerta u beogradskoj Areni planira uvrstiti u svoj spot. 

Beyonce je u Beograd stigla privatnim avionom dva dana prije nastupa u društvu supruga Jay-Z-ja i kćeri Blue Ivy Carter (1). Pjevačicu na turneji prati 27 kamiona i deset autobusa opreme. Nakon Beograda, dolazi u Zagreb u kojem u srijedu nastupa u Areni. Posljednji koncert u Zagrebu imala je prije četiri godine kada je prvi put nastupala u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • šnjofam gaćice 16.04.2013.

    nije me se dojmilo ništa

  • volim_dinamo_široki_brijeg 16.04.2013.

    Preseravanje..

  • celulitnjača 16.04.2013.

    kao neka super zvijezda a nastupa u dvorani od 18 000 ljudi..zašto ne nastupi na stadionu i rasproda 40 -70 000 karata?

Komentiraj...
Vidi sve komentare