To je to što me zanima!

Beyonce: Želim pokazati svoje tijelo, ne bojim se seksualnosti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Htjela sam pokazati da mogu biti odrasla, roditi dijete i dalje biti seksi i imati snove. Ne sramim se biti seksualna, vjerujem da je seksualnost moć koju svi imamo
Vidi originalni članak

Kad smo snimali video bila sam i više nego svjesna da pokazujem tijelo. Imala sam 88 kilograma u trudnoći, nakon toga napornim sam radom izgubila 29 kila i htjela sam pokazati svoje tijelo. Htjela sam pokazati da to mogu - biti odrasla i roditi dijete i dalje biti seksi i imati snove. Ne sramim se biti seksualna, vjerujem da je seksualnost moć koju svi imamo, kaže Beyonce (32). 

Pjevačica koja s reperom i producentom Jay Z-jem (44) ima kćerkicu Blue Ivy objavila je novi video. U videu naslova 'Part four: Liberation' objasnila je kako je došla na ideju da snimi provokativan spot za pjesmu 'Partition'. U spotu se zavodljivo izvija i pokazuje atribute u provokativnim outfitima. Spot je, kaže, snimila po uzoru na provokativne plesne točke plesačica Crazy Horsea.

- Taj ritam me vratio na početak veze sa suprugom, kada me pokušavao zavesti. Imala sam u glavi cijelu fantaziju, samo sam počela pjevati pred mikrofonom... Bilo me tako sram kada sam završila - opisala je Beyonce nastajanje pjesme.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 02.01.2014.

    ma ona je samo ljubomorna na Miley jer se taj anoreksični dječak sa jezičinom vani ko neki pas sa napadajem nasukao na prvo mjesto pa et.. mora Beyonce opet biti kraljica.. after all she is a big girl

  • Nikol Jerković 01.01.2014.

    moze ona sta oce,a vi ste svi ljubomorni,sta citate kad van smeta?nađite zivot ono..

  • minaj 01.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare