To je to što me zanima!

Beyoncein otac: Bolno je bilo otići od nje kad mi je dala otkaz

Da nešto razjasnimo. Ona nije mene otpustila, tako smo se dogovorili. To je velika razlika, otac pjevačice progovorio je o njihovom poslovnom razilaženju
Vidi originalni članak

Kad je 2011. godine Beyonce (31) objavila da na poslovnom planu poslije skoro dva desetljeća više neće surađivati s ocem Matthewom (62), mnogi su se iznenadili. Tada su oboje govorili da to neće narušiti njihov odnos. No, dvije godine poslije Matthew je otkrio da mu je poslovno razilaženje s kćeri bilo nevjerojatno bolno. 

- Bilo mi je teško pustiti je. No, da nešto razjasnimo. Ona nije mene otpustila, tako smo se dogovorili. To je velika razlika - rekao je otac pjevačice. Matthew je u to vrijeme optužen za krađu Beyonceine zarade od svjetske turneje te se spominjalo da je to razlog zbog kojeg Beyonce više nije željela surađivati s njim. 

- To nije bio običan raskid ugovora. Mi smo ipak otac i kći - otkrio je Matthew. 

Tijekom intervjua kod Oprah u veljači i Beyonce je priznala da joj je jedna od najtežih stvari u životu bila kad je ocu dala otkaz. 

- Riječ je o nekome koga voliš, nekome tko ti je dao život. Radio je fantastičan posao. Teško je to bilo - zaključila je pjevačica. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ribica24 25.03.2013.

    Beyonce- procitajte clanak Don kacunka o njoj

  • vali30 25.03.2013.

    tata i mama su cijeli život podredili da ona uspije... i sad fino ćerce tati da otkaz... pa to je za poludit, sada joj muž ''bere'' svu lovu...

  • tessa 10 25.03.2013.

    Teže ti je bilo otić od milijuna nego od nje!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare