To je to što me zanima!

Beyoncein tata ima još jedno izvanbračno dijete, kćerkicu?

TaQoya Branscomb iz Houstona podnijela je tužbu na sudu protiv oca pjevačice. Tvrdi da je Knowles otac njene kćerkice koju je rodila još 2010. godine u Teksasu
Vidi originalni članak

Alexsandra Wright s Mathewom Knowlesom (63) ima četverogodišnjeg sinčića Nixona. Beyoncein otac dječaka navodno nije niti upoznao i ne želi plaćati alimentaciju za njega pa dječak s majkom živi u teškim uvjetima. 

Beyonce (32) bi uskoro mogla dobiti i polusestru budući da se pojavila još jedna žena koja kaže da je Mathew Knowles otac njena djeteta. TaQoya Branscomb (30) iz Houstona podnijela je tužbu na sudu protiv oca pjevačice. Tvrdi da je Knowles otac njene kćerkice koju je rodila još 2010. u Teksasu. Inzistira na DNA testu i traži da Knowles plaća alimentaciju i pokrije troškove odvjetnika koje je morala angažirati. 

TaQoya je inače poprilično atraktivna djevojka. Za život zarađuje kao manekenka za rublje i radi kao agentica za prodaju nekretnina. Matthew se rastao od Beyonceine majke Tine (60) nakon 31 godine braka. Beyonce mu je također dala otkaz i više joj nije menadžer.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kung fu panda 08.07.2014.

    da se te njegove ljubavnice dogovore i naprave zajedničku tužbu ?

  • Galeb i ja 08.07.2014.

    Uf sto je gadna ova na drugoj slici.

  • user_26733 08.07.2014.

    eto čitate mi misli, mala lovatorica, starom se omaklo i sad ga tuži i lupi po đepu, a sigurno je simpatičan stari, mora bit

Komentiraj...
Vidi sve komentare