To je to što me zanima!

'Bez ljepših polovica': Jakov i Fodor su napeto pratili skijanje

Televizijski voditelj Mirko Fodor skija u slobodno vrijeme, a jednom je, kako je rekao, na spustu ozlijedio rame...
Vidi originalni članak

Oni koji nisu otputovali u razvikana europska skijališta, ovaj su vikend uživali na 13. Snježnoj kraljici na zagrebačkom Sljemenu. Nakon ženske utrke 5. siječnja, dan nakon došao je red i na skijaše.

Popularnu slalomsku utrku ni danas nije propustio Jakov Kitarović (50), suprug predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović (50). U muškom društvu pozorno je pratio 'manire' skijaša na stazi. 

Čini se kako je bez supruge došao i televizijski voditelj Mirko Fodor (56). Dobro raspoložen navijao je za naše skijaše Istoka Rodeša, Mateja Vidovića, Eliasa Kolegu, Filipa Zubčića, Samuela Kolegu i Leona Nikića. I sam Mirko skija u slobodno vrijeme, a jednom je, kako je rekao, na spustu ozlijedio rame. 

Oko tribina se 'motao' i Radovan Marčić (62), gastrokritičar i bivši član žirija u 'Celebrity MasterChefu', koji ne propušta skijaška natjecanja. 

U šatoru 'Platinum club' zabavljao se i Dražen Siriščević (60), ravnatelj zagrebačke Koncertne dvorane 'Vatroslav Lisinski'. S njim je bila supruga, urednica i televizijska voditeljica, Marija Vuković Siriščević (60).

PRAVA LJUBAV ILI PREDSTAVA ZA JAVNOST: Što se događa s vezom Hane i Gorana nakon 'Gospodina savršenog'?

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mily 06.01.2019.

    a jakna se stisla prilikom pranja?:))))

  • ubi.se.od.posla 06.01.2019.

    IZdrzi Jakove jos malo,nece to vise dugo i puno. Svi aduti su odavno pokazani...

  • peace5 06.01.2019.

    G.Jakov manje čvaraka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare