To je to što me zanima!

Bezosova bivša živi daleko od očiju javnosti i dijeli bogatstvo

Mackenzie je napisala nekoliko knjiga, a s Bezosom ima četvero zajedničke djece. On se skrasio sa svojom ljubavnicom Lauren Sanchez, a njegova bivša supruga vodi poprilično tajanstven život.
Vidi originalni članak

MacKenzie Scott (50), bivša supruga Jeffa Bezosa (56), priopćila je kako je donirala skoro 1,7 milijardu dolara (više od 10 milijardi kuna) u humanitarne svrhe, a taj novac otišao je u više od 100 udruga. Nakon što se prošle godine rastala od Bezosa, osnivača Amazona, nije joj bilo lako, napisala je MacKenzie u duljem statusu na društvenoj mreži. Potražila je pomoć od grupe savjetnika koji su povezani s neprofitnim organizacijama koji se bave ljudskim pravima, zaštitom okoliša i društvenim problemima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Spisateljica i samozatajna bivša supruga najbogatijeg čovjeka na svijetu, osnivača Amazona Jeffa Bezosa u javnosti se češće počela pojavljivati i spominjati tek s razvodom nekadašnjeg para, koji je finaliziran prošle godine.

Ona je iz braka izašla s nešto više od 35 milijardi dolara i manjim dijelom dionica tvrtke, što ju je automatski učinilo jednom od tri najbogatije žene na svijetu. 

- Kao i mnogi, svjedočila sam prvoj polovici 2020. godine s hororom u očima i slomljenim srcem. Život nikada neće prestati nalaziti nove načine da pokaže nejednakost u društvu - napisala je. 

Kako je ranije već zaključila nekadašnja gospođa Bezos, silno bogatstvo nije joj važno. Kako bi potkrijepila svoju izjavu pridružila se inicijativi 'The Giving Pledge' koju su pokrenuli milijarderi Bill Gates i Warren Buffett te se obvezala kako će barem polovicu svog nepreglednog bogatstva ostaviti u humanitarne svrhe. 

Mackenzie je napisala nekoliko knjiga, a s Bezosom ima četvero zajedničke djece. Bezos se skrasio sa svojom ljubavnicom Lauren Sanchez (50), s kojom se ranije pokušavao neuspješno skrivati, a ljubavni život Mackenzie i dalje je potpuni misterij.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • milicioner 01.08.2020.

    a i ti Amerikanci.... kakva sve imena daju djeci!!!! Zamisli molim te imena: MacKenzie! Svašta!!!

  • posljednji zagorac 01.08.2020.

    Nek i meni udjeli... 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare