Obavijesti

Show

Komentari 5

Bezosova bivša živi daleko od očiju javnosti i dijeli bogatstvo

Bezosova bivša živi daleko od očiju javnosti i dijeli bogatstvo
1

Mackenzie je napisala nekoliko knjiga, a s Bezosom ima četvero zajedničke djece. On se skrasio sa svojom ljubavnicom Lauren Sanchez, a njegova bivša supruga vodi poprilično tajanstven život.

VIDEO

MacKenzie Scott (50), bivša supruga Jeffa Bezosa (56), priopćila je kako je donirala skoro 1,7 milijardu dolara (više od 10 milijardi kuna) u humanitarne svrhe, a taj novac otišao je u više od 100 udruga. Nakon što se prošle godine rastala od Bezosa, osnivača Amazona, nije joj bilo lako, napisala je MacKenzie u duljem statusu na društvenoj mreži. Potražila je pomoć od grupe savjetnika koji su povezani s neprofitnim organizacijama koji se bave ljudskim pravima, zaštitom okoliša i društvenim problemima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:00

Spisateljica i samozatajna bivša supruga najbogatijeg čovjeka na svijetu, osnivača Amazona Jeffa Bezosa u javnosti se češće počela pojavljivati i spominjati tek s razvodom nekadašnjeg para, koji je finaliziran prošle godine.

Ona je iz braka izašla s nešto više od 35 milijardi dolara i manjim dijelom dionica tvrtke, što ju je automatski učinilo jednom od tri najbogatije žene na svijetu. 

- Kao i mnogi, svjedočila sam prvoj polovici 2020. godine s hororom u očima i slomljenim srcem. Život nikada neće prestati nalaziti nove načine da pokaže nejednakost u društvu - napisala je. 

Kako je ranije već zaključila nekadašnja gospođa Bezos, silno bogatstvo nije joj važno. Kako bi potkrijepila svoju izjavu pridružila se inicijativi 'The Giving Pledge' koju su pokrenuli milijarderi Bill Gates i Warren Buffett te se obvezala kako će barem polovicu svog nepreglednog bogatstva ostaviti u humanitarne svrhe. 

Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

Mackenzie je napisala nekoliko knjiga, a s Bezosom ima četvero zajedničke djece. Bezos se skrasio sa svojom ljubavnicom Lauren Sanchez (50), s kojom se ranije pokušavao neuspješno skrivati, a ljubavni život Mackenzie i dalje je potpuni misterij.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin