To je to što me zanima!

Zaradila za putovanje: Vlatka Pokos odlazi u njemački hotel

Kad je čula pitanje o svojem životu, ostala je iznenađena. Ali znala je odgovor i u nadmetanju znanjem pobijedila je Giuliana i Zoricu Kondžu u kvizu 'BezVeze'
Vidi originalni članak

Kad je čula pitanje o svojem životu, ostala je iznenađena. Ali znala je odgovor i u nadmetanju znanjem pobijedila je Giuliana i Zoricu Kondžu, rekli su producenti showa 'BezVeze' u kojem je pobijedila voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (45).

Prije odlaska u Njemačku, gdje je čeka posao u hotelu, Vlatka je podebljala svoj budžet s 4000 kuna. Toliki honorar dobivaju svi natjecatelji HTV-ova kviza 'BezVeze' u kojem, da bi sudjelovali, moraju pet dana izdržati u izolaciji u samoborskoj kuriji, koja je nekoć bila u vlasništvu milijunaša Luke Rajića. 

Za pobjedu u kvizu borila se s Giulianom Đanićem (42). Domaćica natjecanja Daniela Trbović postavila im je pitanje je li istina da se Vlatka zbog karijere seli u Njemačku. Pokos je prva odgovorila točno i pobijedila.

- Živim u zemlji apsurda, u kojoj za mene kao voditeljicu nema posla. Izrazito sam domoljubna, ali sve manje mislim da ću ovdje ostati. Isprazna slava mi je oduvijek bila besmislena, zapravo me uglavnom iritira jer se ne osjećam kao zvijezda niti tako živim - govorila je Vlatka koja se u izolaciji odmarala i “čakulala” s Kondžom.

- Bilo nam je ugodno, ali moram reći da nam je vrijeme jako sporo prolazilo. Giuliano je stalno gledao neku seriju, a nas dvije smo se premještale iz kuhinje na kauč i obrnuto - rekla je Zorica Kondža (55). Vlatkina cimerica zabrinula se za njihovu liniju jer su svi uživali u obilju hrane.

- Tovili smo se kao da ćemo ići na kolinje - našalila se Zorica.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • lokal patriota 30.12.2015.

    Nije trebala čekati zaradu za put.Da se javila ja bi joj platio kartu za Njemačku, samo da više ne pišete o njoj.

  • 30.12.2015.

    Ajd, nek nešto više pošteno i zaradi. Na poštenju......

  • japanokinez 30.12.2015.

    Ova Vlatka je sve samo losa nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare