To je to što me zanima!

'Bi li se trebala vući po podu da me netko pusti preko reda?'

Glumica Ana Gruica u sedmom je mjesecu trudnoće. No ogorčena je i na svom Facebook profilu se požalila jer nitko više nema poštovanja prema trudnicama
Vidi originalni članak

Ana Gruica (32) s partnerom Hrvojem Šalkovićem (41) očekuje svoje prvo dijete. Trudna je sedam mjeseci, a na svom profilu napisala je da ju je sram jer više nitko nema poštovanja prema trudnicama. 

- Bi li trebala curit, vući se po podu, kapati znoj niz čelo, imati 40-ak kilograma viška da bi mi netko rekao "ajdete vi, vi ste trudni". Pa ljudi, imam 10 kilograma viška, raspadaju mi se križa, nisko nosim, mali samo što nije izletio, tabani se raširili kao u Hobita, nemam zraka ni kondicije -jednostavno sam u drugom stanju - požalila se Ana i za primjer navela nekoliko situacija. 

Anin status u cijelosti nalazi se na kraju članka. 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • Jbt pas 24.06.2015.

    A što je ona mislila da će joj se klanjati?!Pa dobro došla u stvarni svijet

  • Blavor_1 23.06.2015.

    Svi koji su napisali da im je ova izjava glupa i slicno nemaju osnovog odgoja. I sama sam bila u njenoj koži i to sigurno nije ljepo ponasanje od splitskih sugrađana. Trudnice ne trebaju stat u kuci. Ana je žena ko i svaka druga plus što je lijepa i pametna. Hvala Ani što je rekla javno nešto što nije normalno! Nažalost takva je situacija i nakon rođenja, nemožes proć po ribarnici a da te negledaju ko budalu koja im smeta. No ovakav stav ljudi vidi se na svakom koraku, ne samo prema trudnicama nego i starijim osobama itd. Ljude nažalost nemožemo promjenit.

  • Virtum 23.06.2015.

    Neka kaže nevjenčanom suprugu da joj ode u dućan umjesto što on kao dječarac šeće po svijetu a trudnicu pušta da čeka redove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare