To je to što me zanima!

Bidenova supruga osvanula na Voguevoj naslovnici, Melaniji se ta želja nikada nije ostvarila...

Bivša prva dama silno je željela biti na naslovnici najpoznatijeg modnog časopisa, te se žalila kako joj je tu čast otela Beyonce. Supruzi predsjednika Bidena to je pak vrlo brzo pošlo za rukom
Vidi originalni članak

Jill Biden (70), supruga američkog predsjednika Joea Bidena (78), pojavila se na naslovnici američkog izdanja modnog časopisa Vogue. Prva dama je fotografkinji Annie Leibowitz pozirala na balkonu Bijele kuće ispred Ovalnog ureda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jill na fotografijama nosi plavu haljinu s cvjetnim uzorkom modne kuće Oscar de la Renta. Nakon Michelle Obame i Hilary Clinton, postala je postala treća američka prva dama koja je krasila naslovnicu Voguea.

Unatoč velikoj želji, supruzi bivšeg predsjednika Trumpa (75) to nikada nije pošlo za rukom.

Naime, BBC News je 2018. objavio snimku razgovora u kojem Melania Trump (51) iznenađeno govori da je umjesto nje na naslovnici rujanskog izdanja Voguea osvanula Beyonce.

OD UČITELJICE DO PRVE DAME Joe Biden je Jill pet puta prosio prije nego je pristala, divila mu se jer je bio samohrani otac...

- Elitistički snobovi u modnom tisku već četiri godine zaredom najelegantniju prvu damu u američkoj povijesti drže daleko od naslovnice - napisao je Trump tom prilikom na svom Twitter profilu.

Melania se na naslovnici Vogue pojavila jedino 2005. godine, mnogo prije Trumpova mandata. Tada je pozirala u Diorovoj vjenčanici uz naslov 'Trumpova nova mladenka'.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • skija 02.07.2021.

    Ovo nije ni smijesno🤮🤮

  • karlosteiner@gmail.com 02.07.2021.

    I starost je lijepa vidi se po Lady Biden, Melani nema lijep ni pogled ... sve je umjetno

  • Queen 👸 02.07.2021.

    Melania je za ovu dama i top model. Sta ce ova jadna bakica a mediji je dizu u nebo!? Nema veze s vezom

Komentiraj...
Vidi sve komentare