Show

Komentari 13

Bidenova supruga osvanula na Voguevoj naslovnici, Melaniji se ta želja nikada nije ostvarila...

Bidenova supruga osvanula na Voguevoj naslovnici, Melaniji se ta želja nikada nije ostvarila...

Bivša prva dama silno je željela biti na naslovnici najpoznatijeg modnog časopisa, te se žalila kako joj je tu čast otela Beyonce. Supruzi predsjednika Bidena to je pak vrlo brzo pošlo za rukom

Jill Biden (70), supruga američkog predsjednika Joea Bidena (78), pojavila se na naslovnici američkog izdanja modnog časopisa Vogue. Prva dama je fotografkinji Annie Leibowitz pozirala na balkonu Bijele kuće ispred Ovalnog ureda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jill na fotografijama nosi plavu haljinu s cvjetnim uzorkom modne kuće Oscar de la Renta. Nakon Michelle Obame i Hilary Clinton, postala je postala treća američka prva dama koja je krasila naslovnicu Voguea.

Unatoč velikoj želji, supruzi bivšeg predsjednika Trumpa (75) to nikada nije pošlo za rukom.

Naime, BBC News je 2018. objavio snimku razgovora u kojem Melania Trump (51) iznenađeno govori da je umjesto nje na naslovnici rujanskog izdanja Voguea osvanula Beyonce.

- Elitistički snobovi u modnom tisku već četiri godine zaredom najelegantniju prvu damu u američkoj povijesti drže daleko od naslovnice - napisao je Trump tom prilikom na svom Twitter profilu.

Melania se na naslovnici Vogue pojavila jedino 2005. godine, mnogo prije Trumpova mandata. Tada je pozirala u Diorovoj vjenčanici uz naslov 'Trumpova nova mladenka'.

Najčitaniji članci