To je to što me zanima!

Bieber htio pričati s Rihannom, njeni tjelohranitelji su ga tjerali

Bio je uporan, čak je pet puta pokušao ući u njenu garderobu i zaštitari su već bili ludi zbog njegove nametljivosti. Gnjavio ju je i na tulumu, no spasili su je prijatelji
Vidi originalni članak

Vole ga Johnny Depp, Usher, Katy Perry, Kim Kardashian i brojne druge slavne face, no s Rihannom (23), čini se, nije baš u idiličnim odnosima. Na dodjeli glazbenih nagrada Billboard u Las Vegasu htio ju je pozdraviti i popričati s njom, no u naumu su ga spriječili njeni tjelohranitelji. 

Justin Bieber (17) bio je uporan, čak je pet puta pokušao ući u Rihanninu garderobu i zaštitari su već bili ludi zbog njegove nametljivosti pa su ga otjerali. 

Ipak, uspio ju je uloviti na tren. Družili su se na tulumu nakon dodjele nagrada, no i to je bilo jako kratko. Rihannini prijatelji došli su i doslovno je odvukli od malog Biebera koji se u njenom društvu ponaša kao zaljubljeni psić.

Bilo je dana kad se Rihanna i više nego drage volje družila s Bieberom. Zajedno su gledali košarkaške utakmice iz prvog reda do terena pa stoga nije čudno što je Justin bio jako tužan kad ga je Rihanna u Vegasu ignorirala. Utješilo ga je druženje sa Selenom Gomez (18) kojoj nije bilo čudno što se njen dečko svim silama trudi doći do ljepotice s Barbadosa. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • blondboy 27.05.2011.

    kaj mu nije sljagu opalila :D

  • rimad001 27.05.2011.

    sad se saznalo da mu je ANTE GOTOVAC tata

  • 24s 25.05.2011.

    bas mi ide na zivce

Komentiraj...
Vidi sve komentare