To je to što me zanima!

Bieber i Selena u 'Brangelina' stilu: Pozirali sa šestero djece

Pjevač i njegova djevojka fotografirali su se sa šestero male djece i fotografiju s nazivom 'Brangelina 2.0' objavili na internetu. Justin želi veliku obitelj i djecu do 26.
Vidi originalni članak

Brangelina 2.0 hahahahahaha, napisao je Justin Bieber (17) ispod fotografije koju je objavio na Instagramu.

Pjevač i njegova djevojka Selena Gomez (19) pozirali su sa šestero djece kao velika obitelj. U potpisu ispod fotografije Bieber se našalio na račun Brada Pitta (47) i Angeline Jolie (36) i njihovo šestero djece. Fotografija nije neka neslana šala budući da je Justin nedavno izjavio kako bi volio osnovati obitelj i postati otac prije nego napuni 30. 

- Hoću biti mladi otac. Već s 25 ili 26 godina želim biti u braku kako bih mogao početi raditi na djeci sa suprugom - rekao je Bieber i dodao kako trenutačno ne razmišlja o braku, ali kad za to dođe vrijeme hoće. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • LucijaBeskara 25.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • KataKrizanovic 25.09.2011.

    MA BIEBER je zakon,on je najbolji :D a Selena je glupa -.-'' a istina je mozda je prerano da rmislja o djeci jer mu je tek 17

  • opera 22.09.2011.

    Povraca mi se od nje i njega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare