To je to što me zanima!

Bieber je automobilom udario fotografa pa potom pobjegao

Kad je pjevač izlazio iz kluba komedije Laugh Factory i sjeo za volan, zamolio je neke od paparazza da mu se maknu s puta. Neki od njih ga nisu htjeli poslušati...
Vidi originalni članak

Mladi pjevač u ponedjeljak navečer svojim bijelim Ferrarijem udario je fotografa i pobjegao s mjesta nesreće, piše TMZ, a sve istražuje policija. 

S Justinom Bieberom (19) u automobilu je bio i njegov prijatelj reper Lil Twist (20). Nekoliko fotografa pratilo je ovaj dvojac. Kad je pjevač izlazio iz kluba komedije Laugh Factory i sjeo za volan, zamolio je neke od paparazza da mu se maknu s puta. 

Nakon što u tome nije uspio, krenuo je voziti, dok je za to vrijeme između njegovog i parkiranog automobila jedan od fotografa još stajao. 

Justin automobil nije zaustavio. Paparazzo je otišao u obližnju ambulantu. Ne zna se što je ozlijedio, no neki od svjedoka rekli su da je riječ o nozi.

Justinu fotografi sve više smetaju

Tijekom boravka u Londonu u veljači Justin je odlučio malo odmoriti i izaći iz hotela ispred kojeg su ga čekali brojni paparazzi. To mu se nije svidjelo pa je počeo urlati i vikati na fotografe. 

- Prebit ću te na mrtvo je.... ime! Je.. se - urlao je Bieber paparazzu, nakon čega su ga tjelohranitelji strpali u automobil..

Idi na 24sata

Komentari 18

  • SaraStanic 23.06.2013.

    ma daj, stvarno, pogledajte video di se to dogodilo, i Justin je stvarno jedan predivan dečko koji je svaciji uzor i koji ima 50 milijona fanova o tim brojkama vi samo mozete sanjati, dečko ima slavu i ima 19 godina, njegov život, njegova stvar, stvarno, ljepo im je rekao neka se maknu i nisu htjeli, kada je krenuo on mu se je ajmo reći bacio pred auto, nema smisla da ga kritizirate, on je sjajan ♥ I LOVE JUSTIN BIEBER !!!

  • Maria Bieber 21.06.2013.

    HAHAHHA ma daj -.-' uvijek vidite samo ono kada Justin uradi nešto loše,a kada radi nešto dobro i dariva druge ljude vi šutite.Pa nema smisla -.-'

  • Kikaaa 123 20.06.2013.

    nadam se da je auto uredu

Komentiraj...
Vidi sve komentare