To je to što me zanima!

Bieber je oduševio čitateljice koje je Cool vodio na koncert

Marta Birač i Gabrijela Skender osvojile su ulaznice za koncert Justina Biebera u Beču te su napokon vidjele svog idola uživo na pozornici. Pjevač ih je oduševio
Vidi originalni članak

Koncertom u Beču Justin Bieber (19) očarao je mlade obožavateljice. Puna dva sata na nogama je držao cijelu dvoranu. Pjevao je, plesao i skakao. Marta Birač (11) i Gabrijela Skender (13) osvojile su ulaznice za koncert te su napokon vidjele svog idola uživo na pozornici.

- Bila sam jako nervozna prije puta. Nisam mogla zaspati od uzbuđenja što ću ga prvi put vidjeti. Nadala sam se ulaznici, ali mislila sam: 'Ma nema šanse da ću baš ja dobiti'. Koncert je bio prekrasan. Justin je savršen. Nemam niti jednu zamjerku. Sestrična i ja vrištale smo od sreće - opisala je Marta.

Kaže da će joj u sjećanju najviše ostati onaj trenutak u kojem je Bieber izašao na pozornicu i kad ga je prvi put ugledala. I drugoj dobitnici, Gabrijeli, koncert je bio jedno od najljepših iskustava u životu.

- Odbrojavala sam dane do putovanja. Bilo je presavršeno. Počela sam plakati i vrištati čim je izašao na pozornicu. Sve sam pjesme znala napamet - rekla je uzbuđeno Gabrijela.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Re-Invention 16.04.2013.

    da vidim svoju kcer da ovako javno slini za balavcem mislim da bi joj to bio zadnji koncert dok je ovaj pekmezac živ

  • Tolerancija 15.04.2013.

    dobro pa nije zakasnio 2,3 sata kao i obicno kad nastupa.

  • BelieberForever 15.04.2013.

    blago im se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare