To je to što me zanima!

Bieberova misteriozna cura je dadilja i voli 'cugati' u javnosti

Zahvaljujuči fanovima i društvenim mrežama Justin Bieber pronašao je tajanstvenu djevojku, a sada su isplivali novi detalji o mlađahnoj brineti koja inače čuva djecu
Vidi originalni članak

Nakon što se na društvenim mrežama digla hajka zbog cure koja je zapela za oko Justinu Bieberu, otkriveno je da je riječ o 17-godišnjoj Cindy Kimberley koja živi u Španjolskoj i radi kao dadilja za tri funte po satu, ali to nije sve. 

Naime, pojavila se i informacija da je dotična u prosincu 2013. godine uhićena zbog konzumacije alkohola na ulici što bi se moglo svidjeti problematičnom pjevaču kojem takvi ekscesi nisu strani.

Podsjetimo, nedugo nakon što se cijeli internet 'potrgao' od potrage, na profilu pod imenom wolfiecindy objavljena je kratka izjava.

- Uopće ne znam kako se nositi s ovim. Imam samo Instagram i Tumblr profile tako da su svi ostali moji profili koje ljudi nalaze lažni (Imala sam profil i na Twitteru, ali sam ga deaktivirala) - piše u poruci.

Jedan pogled na njezin Instagram profil dovoljan je da se zaključe dvije stvari: Cindy Kimberley voli sebe, a očito je jako vole i njezini pratitelji.

Naime, osim standardnih 'selfija' koje na svom profilu mora imati svaka mlada dama koja se želi vinuti među zvijezde ove društvene mreže, Cindy često objavljuje crteže.

Neke su joj (vjerojatno) poslali fanovi, a zanimljivo je što je uz neke napisala da ih je sama nacrtala što dovodi do zaključka da je Cindy i jako talentirana. Ipak, Biebera još nije nacrtala.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Stella R. 12.12.2015.

    Pa dobro, ima mali ukusa. Curka je predivna :)

  • varešak 11.12.2015.

    Lijepa i mlada cura,bojim se da će je Biber iskoristiti i odbaciti kao kuhinjsku krpu,

  • Nerd86 11.12.2015.

    Dobra je, ak se i fotošop dobi uz nju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare