To je to što me zanima!

Big Brother stanari danas izbacuju nekog iz kuće

Sudeći prema internetskim forumima, kuću će najvjerojatnije napustiti Senka i Krešimir. Nominacija su pošteđeni Stipe, Vita i Mateja
Vidi originalni članak

Veliki brat ove je godine prepun iznenađenja. Ovaj tjedan odlučio je da će gledatelji i stanari zamijeniti uloge. Gledatelji su telefonom nominirali stanara koji im se najmanje sviđa. Konačno će odlučiti stanari, koji će glasovati za to tko će od nominiranih napustiti BB kuću. Stipe, Vita i Mateja sigurno ostaju u kući jer su bili pošteđeni nominacija. Ako je suditi prema internetskim forumima, najveće šanse za nominaciju imaju Senka i Krešimir.
Senki forumaši zamjeraju stalno tračanje i laganje. Žene, očito, smeta što je Sinjanka uspjela zavesti, prema mišljenju mnogih, najzgodnijeg stanara u BB kući - Arsena. Krešimir forumašima najviše ide na živce zbog neznanja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • prolaznica 02.11.2007.

    Mozda bi im Big rother uspjeo ove godine ako ispadne Senka...mislim da je treba izbaciti i to bez stvari...jer sramoti zenski rod...a i odvratnaje, antipaticna, lazlivivca, sponzorusa...ma glupa je do bola!

  • sined 01.11.2007.

    halo ljudi

  • bigmama3 01.11.2007.

    Da,baš me smeta što je zavela Arsena,nema šta zgodan tip,voljela bi da Senka izađe jer je seljankuša kakve nema..

Komentiraj...
Vidi sve komentare