To je to što me zanima!

Bijelim očima uplašio Šuput, a nakon što je rekao razlog za to, u gledalištu je nastala tišina

Neobični kandidat do polovice nastupa na očima je imao tamne naočale, a onda je otkrio zastrašujuće bijele kontaktne leće. Iako nastupom nije oduševio, njegova iskrenost oborila je žiri i publiku s nogu
Vidi originalni članak

Marko Lukač za nastup na 'Supertalentu' naizgled se nije posebno pripremio. Došao je u trenirci, a oči su mu krile sunčane naočale. Ipak, kada ih je skinuo usred neobičnog nastupa, šokirao je sve.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iza naočala krile su se bijele oči koje je postigao koristeći leće. Maju Šuput odmah je zaprepastio, a ona se okrenula i nije ga mogla više niti pogledati.

Kada ga je Martina pitala zašto je takav došao na nastup, nitko nije očekivao ovakav odgovor.

- Ja sam prije četiri godine završio u mentalnoj instituciji gdje mi je dijagnosticirana psihoza. U onom trenutku kad sam to shvatio, samo sam tražio nekoga da mi kaže kako će to proći. Stalno imam noćne more i želim podijeliti s cijelom nacijom da se to treba spominjati da ljudi znaju da nisu sami. treba imati hrabrosti ovako nešto napraviti, pa sam zato iskoristio ovu platformu i odabrao Supertalent - rekao je iskreno mladić.

Nakon njegovog odgovora, u publici, ali i žiriju čuo se muk. Svi kao da su na tren suosjećali s Markom.

ROMANTIČNI KRISTIJAN Autorskom pjesmom 'Princeza' osvojio je žiri, a napisao ju je za jednu djevojku: 'Presavršen'

- Hvala vam na ovom iskrenom odgovoru, sigurna sam da ovo nije bilo nimalo lako. Ogolili ste dušu, iz srca vam zahvaljujem - rekla mu je potresena Maja.

'Čak niti oboljeli, oni najmanje od svih, ne bi trebali osjetiti stigmu' - rekla je Martina nakon čega se iz publike čuo aplauz i glasni uzvici 'Bravo'.

'MOLIM TE, SPASI NAS' Vratila se na 'Supertalent', tvrdi da je otkrila lijek za koronu i da je reinkarnacija samog Mojsija

- Ja sam inače iskrena i otvorena o svemu, ali ja ne bih imala snage za ovo što je ovaj frajer večeras napravio - iskreno je rekla Maja nakon što je mladić napustio pozornicu.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • mimizagreb 19.10.2021.

    Treba svake godine mijenjati žiri da se upristoje. Oni ne samo da ocijenjuju oni i podcijenjuju i ponižavaju, sramite se, niste na nivou šoua koji vodite.

  • Nj. Jandrokovic 19.10.2021.

    Maja kaje s fejsom?

  • Goranović 19.10.2021.

    Ja se prestravio kad sam ugledao Šuputicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare