To je to što me zanima!

Bijesna Rihanna: Zbog dodjele treba promijeniti riječi pjesme

Pjevačicu su producenti zamolili da u pjesmi S&M promijeni neke stihove zbog dodjele glazbenih nagrada Brit Awards koja se prikazuje uživo. Bijesna je zbog toga
Vidi originalni članak

Iako je na dodjeli nagrada Brit Awards u utorak planirala izvesti sličan performans kao u kontroverznom spotu za pjesmu S&M, Rihanna (22) to ipak vjerojatno neće napraviti. Producenti su je zamolili da promijeni neke od spornih stihova svoje pjesme zbog spektakla u londonskoj O2 Areni. Dodjela će se prenositi uživo na ITV1 pa pjevačica mora izbaciti stihove pjesme 'Seks je u zraku, nije me briga, volim taj miris'.

- Rihanna bijesni zbog cijele situacije i njezini šefovi su u panici jer još ne znaju što će učiniti te večeri - izjavio je nepoznati izvor.

Pjesma je zabranjena na britanskom Radiju 1 te u 11 zemalja zbog scena u kojima pjevačica jede bananu, vodi muškarca na uzici poput psa te šeće u lateksu s bičem u ruci.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivan148 14.02.2011.

    Pa imas drugu pjesmu... nju izvedi -.-'

  • katya_1 13.02.2011.

    meni je osobno cura lijepa i u početku mi je kao pjevačica bila dobra, al sad je vidjela da je Lady Gaga uspjela svojim kontraverznim stilom, pa se i ona malo bacila na to. okreće se kako vjetar puše. pa zar većina današnjih pjevača ne zna ostati dosljedno svojem stilu??

  • hooligirl 13.02.2011.

    lijepa je, ali to njeno prenemaganje, glumatanje i privlačenje pažnje jeftninim trikovim veze s muzikom nema. odavno ona nije pjevačica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare