To je to što me zanima!

Bila je jedna od najljepših žena, a danas ju nitko ne prepoznaje

Naime, zvijezda 'Spasilačke službe'  danas ima 55 godinu i izgleda kao većina žena u njezinoj dobi. Posljednje što je snimila bilo je prije 19 godina, a od tada skoro pa uopće nije fotografirana
Vidi originalni članak

Glumica Yasmine Bleeth nekada je bila jedna od najseksepilnijih žena na svijetu, a potom se povukla iz showbusinessa, jer joj je, kako kaže, svega bilo dosta. Pamtimo je kao seks bombu s plaže, ali danas je sve to samo daleka i jako atraktivna uspomena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, zvijezda 'Spasilačke službe'  danas ima 51 godinu i izgleda kao većina žena u njezinoj dobi. Posljednje što je snimila bilo je prije 19 godina, a od tada skoro pa uopće nije fotografirana.

Uloga joj je donijela mnogo medijske pažnje i mjesto na listama najseksi žena svijeta u časopisima People i FHM. Kada je joj je karijere bila na vrhuncu, Yasmine se uplela u vrtlog ovisnosti o kokainu i alkoholu.

DAVID HASSELHOFF Spasilac iz Baywatcha ima novi album, obradio pjesme iz 80-ih

Ipak, pojavila se jedna njena fotografija koja baš i nema sličnosti s ljepoticom koju smo gledali na plaži u crvenom kupaćem kostimu. 

U kliniku za odvikavanje prvi se put prijavila 2000. godine, a tamo je upoznala i sadašnjeg supruga. Godinu dana kasnije, imala je prometnu nezgodu, a policija je u njenom autu pronašla paketiće kokaina te završila kratko iza rešetaka. Nakon tri godine, Bleeth je u medijima izjavila da se riješila ovisnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • BTW75 12.11.2019.

    Prirodno lijepa žena, istina malo se popunila, ali to ide s godinama.Očito nije opterećena svojim izgledom, ne trenira mahnito kao druge njenih godina, nije posegnula za plastikom, očito je zadovoljna sama sobom kao osobom, a fizičkim se izgledom ne zamara do granica bolesti.Bravo za nju! Budi svoja!!!

  • 10.11.2019.

    Meni je bomba

  • 10.11.2019.

    stvarno je bila zgodna i lijepa u 90ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare