To je to što me zanima!

Bila je minuta šutnje, a sestre Kardashian 'buljile' u mobitele

Dok je većina uzvanika na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards pognula glave u znak poštovanja, slavne reality sestre su pognule glave kako bi gledale u ekrane
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (32) je na dodjelu nagrada MTV Video Music Awards došla u pratnji sestara Kendall (18) i Kylie (17). Iako su djevojke svojim modnim kombinacijama izazvale brojne uzdahe divljenja, svojim su ponašanjem za vrijeme minute šutnje izazvale ljutnju još većeg broja ljudi. Naime reper Common (42) izašao je na pozornicu kako bi predstavio nominirane kandidate u kategoriji za najbolji hip hop video, ali prije toga je govorio o crnom tinejdžeru Michaelu Brownu kojeg je nedavno ubila policija u gradu Fergusonu. 

Reper je pozvao na mir, a zamolio je publiku da mu se pridruže u minuti šutnje za ubijenog Browna. I dok se većina publike odazvala odavanju počasti, sestre Kardashian izgledale su kao da se dosađuju dok su 'buljile' u ekrane svojih mobitela i tipkale, piše Daily Mail. Nedostatkom poštovanja izazvale su bijes brojnih korisnika društvenih mreža.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Biggy86 26.08.2014.

    A one su bile tamo zašto? I ja gluposti govorim, pa da budu viđene

  • Mala Gaga 26.08.2014.

    a kad će se razgoliti i pokazati ako ne sada ... kad prođu 40 kao i ove naše bezveznakuše

  • didixx 26.08.2014.

    I sami znate da žene mogu duže ronit nego šutjet pa su morale nečim zabavit

Komentiraj...
Vidi sve komentare