To je to što me zanima!

Bila je Miss Hrvatske, a danas iznajmljuje ležaljke na plaži

Ivana Ergić 2006. je pobijedila na natjecanju za Miss. Sama kaže da modelingom ne zarađuje dobro kao prije pa se stoga okrenula potpuno drugom vidu zarade
Vidi originalni članak

Vodičanka je 2006. pobijedila na izboru za Miss Hrvatske. Nakon toga Ivana Ergić (27) bavila se manekenstvom, dizajniranjem lampi i još koje čime. Danas ima potpuno novo zanimanje - iznajmljuje ležaljke na plaži, donosi Dnevnik.hr. 

S dugogodišnjim dečkom, Marinom Cvitanom (34) koji je 2008. bio u zatvoru zbog preprodaje kokaina, Ivana marljivo radi na plaži u Srimi. Od Marinovih starih majica izrađuje haljine za plažu, uz malu pomoć napravila je i suncobran, nema toga što Ivana ne može. 

Modelingom se, kaže Ivana, danas ne može zaraditi kako se moglo prije. Nemoralnih ponuda, tvrdi, nikad nije imala pa o tome ništa ne zna. Pažnja drugih muškaraca ne znači joj ništa jer je u Marinu našla 'onog pravog'. O braku i djeci još ne razmišlja jer, kaže, za to nema vremena, dobro joj je ovako.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Galeb i ja 30.07.2014.

    Kakve to ima veze sto je nakada bila mis.Za to zvanje nije isla u skolu ili na faks niti je nesto izumila ,tako da danas zivi na milionima i nemora raditi.

  • Žir3 27.07.2014.

    Nikada mi neće biti jasno zašto su nju bili izabrali za miss. Sve pet, slatka jr, ali to nije ljepota..

  • cybercro 25.07.2014.

    Da ima veće sise možda bi uspjela više

Komentiraj...
Vidi sve komentare