To je to što me zanima!

Bila je Miss Venezuele, snimila hit seriju pa tragično preminula

Monica je titulu Miss Venezuele osvojila 2004. godine, a televizijsku karijeru započela je u sapunicama. Publika je najviše pamti iz telenovele 'Flor Salvaje' iz 2011. godine
Vidi originalni članak

Serija 'Zabranjena strast' iz 2013. gledatelje je 'prikovala' za male ekrane, a sada se opet vratila na kanal RTL Passion. Uz hit seriju se veže tužna priča. Glavna protagonistica na tragičan je način izgubila život samo godinu dana kasnije od snimanja. 

Riječ je o glumici Monici Spear. Bila je model te Miss Venezuele 2004. i Miss Universe Venezuele 2005. Na svjetskom izboru zauzela je visoko 4. mjesto.

Tog 6. siječnja Monica je bila u rodnoj Venezueli na odmoru s bivšim suprugom Thomasom Henryjem Berryjem i njihovom petogodišnjom kćeri. No, automobil im se neočekivano pokvario pa je obitelj stala na autoputu uz cestu i čekala pomoć. U tom trenutku oružana ih je skupina pokušala opljačkati.

Policija je tada izvijestila kako se incident dogodio oko 21 sat ili 22 sata. Smatraju kako su ih lopovi pokušali opljačkati, a oni su se opirali. Monicu i Thomasa ubili su tijekom pljačke, dok je njihova kći bila ranjena u nogu. 

Početkom siječnja 2014. godine sedmero je ljudi uhićeno zbog sumnji na umiješanost u dvostruko ubojstvo. Najmlađi optuženik imao je 18, a najstarija optuženica 39 godina.

Nakon dvije godine, šestero ih je osuđeno na različite kazne zatvora od 10 do 30 godina, dok je nesretna djevojčica pripala baki i djedu nakon tragične smrti svojih roditelja.

Monica je televizijsku karijeru započela ulogama u sapunicama. Proboj na američko tržište omogućila joj je uloga u telenoveli 'Flor Salvaje' 2011. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 30.04.2020.

    Sta ti je zivot...

  • Vlad 30.04.2020.

    Venezuela. Primjer što populistički političari mogu napraviti od resursima bogate zemlje. Narodu glavno da se koka nesmetano uzgaja.

  • P0WK 30.04.2020.

    Izgleda predivno, ali na svakoj slici ko druga osoba hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare