Obavijesti

Show

Komentari 5

Bila je Miss Venezuele, snimila hit seriju pa tragično preminula

Bila je Miss Venezuele, snimila hit seriju pa tragično preminula
5

Monica je titulu Miss Venezuele osvojila 2004. godine, a televizijsku karijeru započela je u sapunicama. Publika je najviše pamti iz telenovele 'Flor Salvaje' iz 2011. godine

VIDEO

Serija 'Zabranjena strast' iz 2013. gledatelje je 'prikovala' za male ekrane, a sada se opet vratila na kanal RTL Passion. Uz hit seriju se veže tužna priča. Glavna protagonistica na tragičan je način izgubila život samo godinu dana kasnije od snimanja. 

Riječ je o glumici Monici Spear. Bila je model te Miss Venezuele 2004. i Miss Universe Venezuele 2005. Na svjetskom izboru zauzela je visoko 4. mjesto.

Reuters

Tog 6. siječnja Monica je bila u rodnoj Venezueli na odmoru s bivšim suprugom Thomasom Henryjem Berryjem i njihovom petogodišnjom kćeri. No, automobil im se neočekivano pokvario pa je obitelj stala na autoputu uz cestu i čekala pomoć. U tom trenutku oružana ih je skupina pokušala opljačkati.

Splash/Guliver Image

Policija je tada izvijestila kako se incident dogodio oko 21 sat ili 22 sata. Smatraju kako su ih lopovi pokušali opljačkati, a oni su se opirali. Monicu i Thomasa ubili su tijekom pljačke, dok je njihova kći bila ranjena u nogu. 

Početkom siječnja 2014. godine sedmero je ljudi uhićeno zbog sumnji na umiješanost u dvostruko ubojstvo. Najmlađi optuženik imao je 18, a najstarija optuženica 39 godina.

Reuters

Nakon dvije godine, šestero ih je osuđeno na različite kazne zatvora od 10 do 30 godina, dok je nesretna djevojčica pripala baki i djedu nakon tragične smrti svojih roditelja.

Monica je televizijsku karijeru započela ulogama u sapunicama. Proboj na američko tržište omogućila joj je uloga u telenoveli 'Flor Salvaje' 2011. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci