To je to što me zanima!

Bila je najveća Tošina ljubav: Ovako Andrijana izgleda danas

Andrijana Budimir bila je najveća ljubav makedonskog slavuja i njegova posljednja djevojka. Bivša rukometašica danas je udana za ugostitelja iz Skoplja i ima trogodišnjeg sina
Vidi originalni članak

Nakon tragične smrti Toše Proeskog, Andrijana Budimir povukla se iz javnog života i dugo nije htjela davati izjave za medije. Ove godine u listopadu bit će 10 godina od Tošine smrti, a bivša rukometašica nastavila je sa životom.

S Proeskim je u vezi bila od 2001. do 2004. godine, a vezu su obnovili tri godine kasnije, baš za njegov rođendan 25. siječnja. Nakon Tošine smrti jako ju je smetalo što je morala dokazivati da su uopće bili u vezi.

Ovako izgleda danas:

Za ugostitelja iz Skoplja, Johana, udala se 2013. godine, a par je već sljedeće godine dobio sina Maksima. 

- Jako sam sretna i već sada predviđam da će Maksim biti budući rukometaš kluba Metalurg i budući reprezentativac naše prekrasne države - izjavila je Andrijana nakon rođenja sina.

Budimir ima privatnu školu rukometa, u kojoj radi kao trenerica.

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • tajnamoja 19.08.2017.

    Blagicu je volio. Andrijana je bila zvanicna djevojka. Ali hajde proslo je 10 god..

  • 5678 19.08.2017.

    Neka mu je vječna slava i hvala, nikada Toše nećeš biti prežaljen , bio si nešto prekrasno što je hodalo ovom našom Zemljom, hvala ti

  • 5678 19.08.2017.

    Htio bih reći da ona i nije bitna, bitan je Toše Proeski jedno predivno čisto i prekrasno biće, koji je nastradao ali ne na način na koji nam se prezentira,jedan predivan dečko sa anđeoskim glasom koji nas je mogao još godinama uveseljavati. Nemam riječi kojim mogu opisati moju bol i nakon 10 godina, onako kako je završio njegov život to ne bi niti smrtnom neprijatelju htio, samo da se zna nije poginuo u nesreći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare