To je to što me zanima!

Bila je neželjeno dijete, na setu su je drogirali, a umrla je u 47. godini tragično od predoziranja

Jury Garland rođena je u obitelji bez previše ljubavi. Bila je neželjeno dijete ogorčenog oca i majke. Otac je tjerao suprugu da je pobaci kada je zatrudnjela, ali zbog liječničkog naputka oko zdravlja odustali su
Vidi originalni članak

Judy Garland imala je svega 17 godina kada se proslavila u ulozi Dorothy u 'Čarobnjaku iz Oza' dave 1939. Tijekom snimanja je imala problema s kilograma zbog čega su je šefovi studija stavili na dijetu te joj davali i duhan kako bi suzbila glad.

Uz to, mladoj glumici davali su i amfetamine kako bi čim duže bila budna, a sve zbog snimanja čim više scena u danu. Zbog toga je kasnije piti sedativ barbiturat, kako bi poništila učinak amfetamina i napokon mogla zaspati.

MISLI SVATKO DA JE MEGAN LAKO Smatraju je pravom ljepoticom, ali glumica zbog poremećaja sebe uopće ne vidi poput drugih

Glumica je imala problema i prije samog filma. Naime bila je neželjeno dijete ogorčenog oca i majke. Otac je tjerao mamu da je pobaci kada je zatrudnjela, ali zbog liječničkog naputka oko zdravlja odustali su.

On podržavao u karijeri, ali nakon smrti, odnos s majkom bio je sve gori. Neka izvješća navode da joj je ona davala pilule kada je imala samo 10 godina.

ŽIVOT JE NIJE MAZIO Zvali su je 'svinja': Garland nije smjela taknuti hranu na stolu...

Zbog toga je u tinejdžerskim danima razvila i ovisnost, a preminula je sa svega 47 godina. Njezin peti suprug Mickey Deans 1969. godine našao je njezino tijelo u zaključanoj kupaonici, a kao uzrok smrti navedeni su barbiturati. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nap 18.10.2021.

    nije se mogla nositi s slavom upala u probleme

  • 3sh 18.10.2021.

    već u naslovu greška, jel čita ovdje itko što napiše?

  • 18.10.2021.

    I na ovom

Komentiraj...
Vidi sve komentare