To je to što me zanima!

Bila je to 'plodna' godina: Ove slavne bebe su došle na svijet

Mnoge domaće i strane zvijezde ove su godine postale majke i očevi. Neki su po prvi put osjetili čari roditeljstva, dok su drugi proširili svoje obitelji
Vidi originalni članak

Janet Jackson (51) i Wissam Al Mana (42) 4. siječnja su postali roditelji malenog Eisse. Idila je kratko trajala jer su milijarder i glazbenica ubrzo objavili da se rastaju.

Pamela Ramljak (37) rodila je u siječnju sina u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Pamela i njen suprug, ekonomist Mladen Salajster malenom Antunu su unaprijed spremili sobu u plavim i sivim tonovima.

Geri Horner (45) je s vozačem Formule 1 Christianom Hornerom (45) u braku je od 2014, a u siječnju su postali roditelji dječaka Montaguea Georgea Hectora.

Glumica Zoe Saldana (39) i suprug, umjetnik Marco Perego (38), postali su roditelji trećeg sina Zena u veljači. Njemu su se posebno razveselili trogodišnji blizanci Cy Aridio i Bowie Ezio.

Glumica Tori Spelling (44) s kolegom Deanom McDermottom (51) u braku je od 2006. godine. Dječaka Beaua Deana rodila je 2. ožujka. Glumački par ima četvero djece, Liama (10) Stellu (9), Hattie (6) i Finna (5). 

Mirna Maras Batinić (38) je 7. ožujka u večernjim satima u Zagrebu na svijet donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Meri. Među prvima posjetili su ih suprug i ponosni otac Željko Batinić te Mirnin sinčić Niko (8) kojeg ima iz braka s Marijem Valentićem (37).

Francuska glumica Marion Cotillard (42) rodila je 10. ožujka djevojčicu Louise, a ovo joj je drugo dijete s partnerom Guillaumeom Canetom (44). Imaju sina Marcela (6).

Lana Banely (32) je 17. ožujka u jednom zagrebačkom rodilištu na svijet donijela svoju prvu kćer Naomi. Novinarka sa suprugom Andyjem Barom ima trogodišnjeg sina Adriana.

Glumački par Amanda Seyfried (32) i Thomas Sadoski (41) postali su roditelji djevojčice u ožujku, no ime djeteta nisu otkrili. Par se upoznao 2015., a zaručili su se nakon šest mjeseci.

Tajnovita je bila i Cheryl Cole (34) koja je dugo skrivala trudnoću. S mlađahnim partnerom Liamom Payneom (24) u ožujku je dobila dječaka Beara. Pjevačica iza sebe ima dva propala braka, a posljednji je navodno završio upravo zbog Liama. Pjevački par se zajedno u javnosti pojavio prvi put u svibnju 2016. godine.

Bradley Cooper (42) i Irina Shayk (31) 21. ožujka su dobili kćer te joj nadjenuli ime Lea de Seine. Prijatelji tvrde da se manekenka i glumac toliko vole da sigurno neće stati na jednom djetetu.

Mirna Medaković Stepinac (32) je 3. travnja u jednom zagrebačkom rodilištu na svijet donijela zdrave blizanke Kaju i Zoru. Prvi joj je čestitao suprug, ekonomist Hrvoje Stepinac s kojim je u braku od 2016. godine.

U travnju je rodila i Vanda Winter (33). Maleni Fabijan je glumici i njenom suprugu Ivanu Parlovu (33) prvo dijete.

Martina Vrbos (33) rodila je sina Kostu krajem travnja. Njoj i suprugu, Srbinu Bogoljubu Vidakoviću, maleni je prvo dijete.

Ivan Dečak (38) i njegova supruga Nina dobili su novog člana obitelji. Početkom lipnja dobili su sina Lea, a već imaju djevojčicu Ditu.

Amal (39) i George Clooney (56) 6. lipnja su dobili blizance Ellu i Alexandera. Glumac je tada završio na sedativima.

Dalibor Matanić (42) u lipnju je otkrio da su on i njegova supruga Helena Minić (38) dobili sina i nazvali ga Max. Par već ima djevojčicu Lolu.

U lipnju je rodila i Beyonce (36), a djevojčicu i dječaka je nazvala Rumi i Sir. Pop diva i suprug Jay Z (48) u braku su od 2008. i imaju kćerkicu Blue Ivy (5).

Nevenka Bekavac (41) je u rodilištu u Splitu 22. lipnja na svijet donijela Stjepana. S umirovljenim nosačem kofera iz Sinja, Zvonom Petričević (44) vjenčala se u travnju.

Dan kasnije, na Presveto Srce Isusovo u 15 h Simona Mijoković (33) na svijet je donijela malenog Joshuu. Bivša starleta u braku je sa Stanislavom (50), a s Antom Gotovcem (48) ima djevojčicu Gabrijelu (11).

Krajem lipnja surogat majka na svijet je donijela blizance Matea i Evu. Cristiano Ronaldo (32) već ima i sina Cristiana Juniora (7), a kći Alanu dobio je u listopadu s djevojkom Georginom Rodriguez (22).

Nevena Rendeli (36) i njen suprug Mak Vejzović (36) postali su roditelji blizanki koje su nazvali Lea i Mare. Vijest da je trudna objavila je na isti dan kad i Beyonce.

Ivana Kovač (40) i njezin dugogodišnji dečko Elvir Hasanhodžić (32) postali su roditelji 5. kolovoza. Pjevačica je rodila djevojčicu Elenu prirodnim putem u zagrebačkoj bolnici.

Petra Kurtela (35) je 17. kolovoza na svijet donijela Relju. Glumica je u dugogodišnjoj vezi s Igorom Banovićem, arhitektom i game developerom.

Serena Williams (35) i Alexis Ohanian (34) dobili su djevojčicu Alexis Olympiu Ohanian Jr., a vjenčali su se u studenome.

Supruga Novaka Đokovića (30), Jelena (31) rodila je njihovo drugo dijete početkom rujna. Kćerkici su dali ime Tara, a par ima sina Stefana (3).

Maja Cvjetković (30) udala se za hotelijera Andriju Kevića (50) u lipnju, a početkom rujna par je dobio djevojčicu Vitu.

Ljupka Gojić Mikić (34) i Mihael Mikić (37) krajem rujna dobili su kći Mari Danu. Manekenka i nogometaš već imaju kćeri Janu Siennu (7) i Milu Amelie (5), a u braku su 11 godina.

Voditeljica Jovana Joksimović rodila je Anu i Srnu u bolnici u Beogradu 2. listopada, a ponosni otac Željko Joksimović sretnu vijest podijelio je na društvenoj mreži. Par već ima sina Kostu (3).

Istog dana prinova je stigla i u obitelj Luke Modrića (32). Nogometaš i supruga Vanja (35) dobili su treće dijete. Djevojčicu su nazvali Sofia. Par koji se vjenčao prije sedam godina već ima dvoje djece - sina Ivana (7) i kćerkicu Emu (4).

Nikša Kušelj (45) i Mara Bratoš (43) su 4. listopada postali roditelji djevojčice koju su nazvali Pavla. Dubrovačka fotografkinja rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Luka Šulić (30) i njegova supruga Tamara Zagoranski, 2. studenog su dobili svoje prvo dijete. Tamara je rodila sina, a par mu je dao ime Val.

Isti dan rodila je i Lucija Zaninović (30). Ona i suprug Nal Kuzmanić dječaka su nazvali Ervin. Par se vjenčao u svibnju u splitskoj crkvi Gospe od Pojišana. 

Monika Peček (24) i Alojz Kanceljak (32) početkom studenog su dobili curicu koju su nazvali Lucija. U vezi su godinu dana, a žive kod njegovih roditelja u Glogovcu Zagorskom kraj Tuhlja.

Hrvoje Kečkeš (42)  i njegova Vedrana 10. studenog postali su roditelji malene Miše. Par je u vezi gotovo dva desetljeća, a oženili su se 2004. godine.

Ella Dvornik (26) je 13. studenog u jednoj privatnoj zagrebačkoj bolnici na svijet donijela kćer kojoj su ona i njezin zaručnik Charles Pearce (39) dali ime Balie Dee.

Milica Mihajlović (33) rodila je 15. studenog u švicarskoj privatnoj klinici Spital Zollikerberg. Beogradska manekenka s kojom je Ivan Todorić (33) u vezi osam godina na svijet je donijela dječaka Vida.

Bivša manekenka Aleksandra Grdić (36) u Virovitici je u studenom rodila djevojčicu Amber. Njoj i dugogodišnjem dečku Marku Šijakoviću (33) ovo je drugo dijete. U lipnju 2016. godine rodila je dječaka Nou (1).

U studenom su roditelji postali i Lana Pavić (37) i njezin suprug Marko Kožul. Dječaka su nazvali Marko Aurelije.

Bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž Čuljak (32) 22. studenog je u Petrovoj bolnici u Zagrebu na svijet donijela dječaka kojem je dala ime Ivan. U braku je s Tomislavom Čuljakom, a 2016. su postali roditelji djevojčice Grete.

Tekvondašica Ana Zaninović (30) je 5. prosinca rodila dječaka dugačkog 52 centimetra i teškog gotovo četiri kilograma kojeg je nazvala Toma. Sportašica i njezin suprug Duje Đapić djetetu su ranije pripremili sobu, robicu i ostale potrepštine pa ga dočekali potpuno spremni. 

Anna Kournikova (36) i Enrique Iglesias (42) postali su roditelji 18. prosinca. Dobili su dječaka Nicholasa i djevojčicu Lucy. Par je trudnoću odlučio držati u tajnosti, a tenisačica se nije pojavljivala u javnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • sadilinikada 25.12.2017.

    sve sami sponzori i sponzoruse, doduse ima tu svega

  • teaa 25.12.2017.

    Pamela Ramljak, Neve i Rendelli sa G.Clooney, Beyonce i Janet Jackson. Niste pri sebi 😄

  • Bro_Jooks 25.12.2017.

    Ova sva djeca izlgeaju ka neki slabici, ja bi ih sigurno moga pobjediti 1 v 1 u hrvanjeballu. Kad sam se ja rodio imao sam 140 kilograma cistih misica, bia san sirok metar ipo visok pola metra, niko mi nije nista moga, pozvali su me u vojsku ali ja san se isao okreniti da bi odgovorio kapetanu Winslowu i onda sam ga slucajno nokautirao svojim prejakim trapezom. Nisu me mogli uhititi jer sam kad se okrenem ko papir tanak pa san prosao kroz vrata bez kljuca i pobjegao iz njigovih privatnih komora. Nije ovaj zivot dosao bez prepreka, mislim doslovno izgledam kao prepreka u triatlonu, ne voda nego ona preko koje skaces nikad nisam igrao triatlon pa neznam tocno, ali sam jedanput bia prvi u long jumpu jer sam bjezao od policije zbog krade precjenjenog artifakta pa me vjetar otpuhao na olimpijske igre u Rio de Jeneru, Dok me vjetar puhao opljackali su me lokalci ali onda san slucajno dobia zlatnu medalju pa su me ponovno opljackali. Sigurno si mislite, kako je ovaj Deus Homine nastao, tajna je da prije nego sto se rodite trebate kroz pupcanu vrpcu izac i udrit sesiju u gymu, samo prsa nista drugo, noge su za pedere ili zene, a ja nisan niti peder niti zena makar volim povremeno potapsati svog bajkera po lijevom guzu ;).

Komentiraj...
Vidi sve komentare