Obavijesti

Show

Komentari 23

Bila je to 'plodna' godina: Ove slavne bebe su došle na svijet

Bila je to 'plodna' godina: Ove slavne bebe su došle na svijet
1

Mnoge domaće i strane zvijezde ove su godine postale majke i očevi. Neki su po prvi put osjetili čari roditeljstva, dok su drugi proširili svoje obitelji

VIDEO

Janet Jackson (51) i Wissam Al Mana (42) 4. siječnja su postali roditelji malenog Eisse. Idila je kratko trajala jer su milijarder i glazbenica ubrzo objavili da se rastaju.

Pamela Ramljak (37) rodila je u siječnju sina u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Pamela i njen suprug, ekonomist Mladen Salajster malenom Antunu su unaprijed spremili sobu u plavim i sivim tonovima.

Geri Horner (45) je s vozačem Formule 1 Christianom Hornerom (45) u braku je od 2014, a u siječnju su postali roditelji dječaka Montaguea Georgea Hectora.

Pirelli Calendar 2016 Launch

Glumica Zoe Saldana (39) i suprug, umjetnik Marco Perego (38), postali su roditelji trećeg sina Zena u veljači. Njemu su se posebno razveselili trogodišnji blizanci Cy Aridio i Bowie Ezio.

Glumica Tori Spelling (44) s kolegom Deanom McDermottom (51) u braku je od 2006. godine. Dječaka Beaua Deana rodila je 2. ožujka. Glumački par ima četvero djece, Liama (10) Stellu (9), Hattie (6) i Finna (5). 

PA/Pixsell

Mirna Maras Batinić (38) je 7. ožujka u večernjim satima u Zagrebu na svijet donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Meri. Među prvima posjetili su ih suprug i ponosni otac Željko Batinić te Mirnin sinčić Niko (8) kojeg ima iz braka s Marijem Valentićem (37).

Francuska glumica Marion Cotillard (42) rodila je 10. ožujka djevojčicu Louise, a ovo joj je drugo dijete s partnerom Guillaumeom Canetom (44). Imaju sina Marcela (6).

Assassin

Lana Banely (32) je 17. ožujka u jednom zagrebačkom rodilištu na svijet donijela svoju prvu kćer Naomi. Novinarka sa suprugom Andyjem Barom ima trogodišnjeg sina Adriana.

Glumački par Amanda Seyfried (32) i Thomas Sadoski (41) postali su roditelji djevojčice u ožujku, no ime djeteta nisu otkrili. Par se upoznao 2015., a zaručili su se nakon šest mjeseci.

Actor Amanda Seyfried poses during a red carpet event for the movie "First reformed" at the 74th Venice Film Festival in Venice

Tajnovita je bila i Cheryl Cole (34) koja je dugo skrivala trudnoću. S mlađahnim partnerom Liamom Payneom (24) u ožujku je dobila dječaka Beara. Pjevačica iza sebe ima dva propala braka, a posljednji je navodno završio upravo zbog Liama. Pjevački par se zajedno u javnosti pojavio prvi put u svibnju 2016. godine.

Bradley Cooper (42) i Irina Shayk (31) 21. ožujka su dobili kćer te joj nadjenuli ime Lea de Seine. Prijatelji tvrde da se manekenka i glumac toliko vole da sigurno neće stati na jednom djetetu.

Bradley Cooper and Irina Shayk baby

Mirna Medaković Stepinac (32) je 3. travnja u jednom zagrebačkom rodilištu na svijet donijela zdrave blizanke Kaju i Zoru. Prvi joj je čestitao suprug, ekonomist Hrvoje Stepinac s kojim je u braku od 2016. godine.

Borna Filić/Pixsell

U travnju je rodila i Vanda Winter (33). Maleni Fabijan je glumici i njenom suprugu Ivanu Parlovu (33) prvo dijete.

Martina Vrbos (33) rodila je sina Kostu krajem travnja. Njoj i suprugu, Srbinu Bogoljubu Vidakoviću, maleni je prvo dijete.

Ivan Dečak (38) i njegova supruga Nina dobili su novog člana obitelji. Početkom lipnja dobili su sina Lea, a već imaju djevojčicu Ditu.

Amal (39) i George Clooney (56) 6. lipnja su dobili blizance Ellu i Alexandera. Glumac je tada završio na sedativima.

Actor and director George Clooney and his wife Amal pose during a red carpet event for the movie "Suburbicon" at the 74th Venice Film Festival in Venice, Italy

Dalibor Matanić (42) u lipnju je otkrio da su on i njegova supruga Helena Minić (38) dobili sina i nazvali ga Max. Par već ima djevojčicu Lolu.

U lipnju je rodila i Beyonce (36), a djevojčicu i dječaka je nazvala Rumi i Sir. Pop diva i suprug Jay Z (48) u braku su od 2008. i imaju kćerkicu Blue Ivy (5).

Nevenka Bekavac (41) je u rodilištu u Splitu 22. lipnja na svijet donijela Stjepana. S umirovljenim nosačem kofera iz Sinja, Zvonom Petričević (44) vjenčala se u travnju.

Dan kasnije, na Presveto Srce Isusovo u 15 h Simona Mijoković (33) na svijet je donijela malenog Joshuu. Bivša starleta u braku je sa Stanislavom (50), a s Antom Gotovcem (48) ima djevojčicu Gabrijelu (11).

Krajem lipnja surogat majka na svijet je donijela blizance Matea i Evu. Cristiano Ronaldo (32) već ima i sina Cristiana Juniora (7), a kći Alanu dobio je u listopadu s djevojkom Georginom Rodriguez (22).

Nevena Rendeli (36) i njen suprug Mak Vejzović (36) postali su roditelji blizanki koje su nazvali Lea i Mare. Vijest da je trudna objavila je na isti dan kad i Beyonce.

Ivana Kovač (40) i njezin dugogodišnji dečko Elvir Hasanhodžić (32) postali su roditelji 5. kolovoza. Pjevačica je rodila djevojčicu Elenu prirodnim putem u zagrebačkoj bolnici.

Petra Kurtela (35) je 17. kolovoza na svijet donijela Relju. Glumica je u dugogodišnjoj vezi s Igorom Banovićem, arhitektom i game developerom.

hnk

Serena Williams (35) i Alexis Ohanian (34) dobili su djevojčicu Alexis Olympiu Ohanian Jr., a vjenčali su se u studenome.

Supruga Novaka Đokovića (30), Jelena (31) rodila je njihovo drugo dijete početkom rujna. Kćerkici su dali ime Tara, a par ima sina Stefana (3).

Maja Cvjetković (30) udala se za hotelijera Andriju Kevića (50) u lipnju, a početkom rujna par je dobio djevojčicu Vitu.

24sata

Ljupka Gojić Mikić (34) i Mihael Mikić (37) krajem rujna dobili su kći Mari Danu. Manekenka i nogometaš već imaju kćeri Janu Siennu (7) i Milu Amelie (5), a u braku su 11 godina.

Željko Hladika/Pixsell

Voditeljica Jovana Joksimović rodila je Anu i Srnu u bolnici u Beogradu 2. listopada, a ponosni otac Željko Joksimović sretnu vijest podijelio je na društvenoj mreži. Par već ima sina Kostu (3).

Istog dana prinova je stigla i u obitelj Luke Modrića (32). Nogometaš i supruga Vanja (35) dobili su treće dijete. Djevojčicu su nazvali Sofia. Par koji se vjenčao prije sedam godina već ima dvoje djece - sina Ivana (7) i kćerkicu Emu (4).

Arnd Wiegmann/Reuters/PIXSELL

Nikša Kušelj (45) i Mara Bratoš (43) su 4. listopada postali roditelji djevojčice koju su nazvali Pavla. Dubrovačka fotografkinja rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Luka Šulić (30) i njegova supruga Tamara Zagoranski, 2. studenog su dobili svoje prvo dijete. Tamara je rodila sina, a par mu je dao ime Val.

Isti dan rodila je i Lucija Zaninović (30). Ona i suprug Nal Kuzmanić dječaka su nazvali Ervin. Par se vjenčao u svibnju u splitskoj crkvi Gospe od Pojišana. 

sestre Zaninovic

Monika Peček (24) i Alojz Kanceljak (32) početkom studenog su dobili curicu koju su nazvali Lucija. U vezi su godinu dana, a žive kod njegovih roditelja u Glogovcu Zagorskom kraj Tuhlja.

Hrvoje Kečkeš (42)  i njegova Vedrana 10. studenog postali su roditelji malene Miše. Par je u vezi gotovo dva desetljeća, a oženili su se 2004. godine.

Ella Dvornik (26) je 13. studenog u jednoj privatnoj zagrebačkoj bolnici na svijet donijela kćer kojoj su ona i njezin zaručnik Charles Pearce (39) dali ime Balie Dee.

Milica Mihajlović (33) rodila je 15. studenog u švicarskoj privatnoj klinici Spital Zollikerberg. Beogradska manekenka s kojom je Ivan Todorić (33) u vezi osam godina na svijet je donijela dječaka Vida.

Bivša manekenka Aleksandra Grdić (36) u Virovitici je u studenom rodila djevojčicu Amber. Njoj i dugogodišnjem dečku Marku Šijakoviću (33) ovo je drugo dijete. U lipnju 2016. godine rodila je dječaka Nou (1).

U studenom su roditelji postali i Lana Pavić (37) i njezin suprug Marko Kožul. Dječaka su nazvali Marko Aurelije.

Bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž Čuljak (32) 22. studenog je u Petrovoj bolnici u Zagrebu na svijet donijela dječaka kojem je dala ime Ivan. U braku je s Tomislavom Čuljakom, a 2016. su postali roditelji djevojčice Grete.

Tekvondašica Ana Zaninović (30) je 5. prosinca rodila dječaka dugačkog 52 centimetra i teškog gotovo četiri kilograma kojeg je nazvala Toma. Sportašica i njezin suprug Duje Đapić djetetu su ranije pripremili sobu, robicu i ostale potrepštine pa ga dočekali potpuno spremni. 

sestre Zaninovic

Anna Kournikova (36) i Enrique Iglesias (42) postali su roditelji 18. prosinca. Dobili su dječaka Nicholasa i djevojčicu Lucy. Par je trudnoću odlučio držati u tajnosti, a tenisačica se nije pojavljivala u javnosti. 

Pixsell
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice