To je to što me zanima!

'Bila sam na svim koncertima Balaševića. Znao je opisati naše osjećaje bolje nego mi sami...'

Od danas, od 0 do 24 sata puštat će samo njegove pjesme na jednom svom online kanalu GOLD FM-a - (S)ex Yu. Na ovaj način se 'Goldovci' opraštaju od glazbene legende
Vidi originalni članak

U znak sjećanja na velikog kantautora i pjesnika Đorđa Balaševića, od danas na (S)ex Yu online kanalu GOLD FM-a sviraju isključivo njegove pjesme.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo je Đorđe Balašević

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čini mi se kao da je znao opisati i objasniti naše osjećaje bolje nego mi sami - poručila je Barbara Kolar (50), voditeljica na Goldu.
Od danas, od 0 do 24 sata puštat će samo njegove pjesme na jednom svom online kanalu - (S)ex Yu. Na ovaj način se Goldovci opraštaju od glazbene legende. Iza sebe je ostavio brojne pjesme koje su postale evergreeni, legendarni hitovi, pa i himne mnogim generacijama.


 
Barbara Kolar, voditeljica na Goldu, ističe da je on spajao ljude.

IZ KAFIĆA SE ČUJE BALAŠEVIĆ Reportaža iz Novog Sada: Tužni smo, otišao je najbolji od nas...

- Bila sam na svim Đoletovim koncertima... Nije spajao ljude samo na glazbenoj razini, bilo je to puno dublje. Čini mi se kao da je znao opisati i objasniti naše osjećaje bolje nego mi sami - poručila je Barbara Kolar. Rezerviranje jednog online kanala samo za Balaševića izazvalo je fantastične reakcije publike. 

Đorđe Balašević preminuo je prošlog petka u 68. godini. Diljem bivše Jugoslavije obožavatelji se danima opraštaju od legendarnog glazbenika. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dundača 23.02.2021.

    ova prva tri komentara....jadno🧐

  • zaladilo 22.02.2021.

    Meni najlepša ona u ime svih nas iz ...... ne mogu da se godine setim,kažu lepa vremena....

  • Sofija Prva 22.02.2021.

    Ovo je navlakusa za zuti....e neces

Komentiraj...
Vidi sve komentare