Show

Komentari 27

'Bila sam na svim koncertima Balaševića. Znao je opisati naše osjećaje bolje nego mi sami...'

'Bila sam na svim koncertima Balaševića. Znao je opisati naše osjećaje bolje nego mi sami...'

Od danas, od 0 do 24 sata puštat će samo njegove pjesme na jednom svom online kanalu GOLD FM-a - (S)ex Yu. Na ovaj način se 'Goldovci' opraštaju od glazbene legende

U znak sjećanja na velikog kantautora i pjesnika Đorđa Balaševića, od danas na (S)ex Yu online kanalu GOLD FM-a sviraju isključivo njegove pjesme.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo je Đorđe Balašević

- Čini mi se kao da je znao opisati i objasniti naše osjećaje bolje nego mi sami - poručila je Barbara Kolar (50), voditeljica na Goldu.
Od danas, od 0 do 24 sata puštat će samo njegove pjesme na jednom svom online kanalu - (S)ex Yu. Na ovaj način se Goldovci opraštaju od glazbene legende. Iza sebe je ostavio brojne pjesme koje su postale evergreeni, legendarni hitovi, pa i himne mnogim generacijama.


 
Barbara Kolar, voditeljica na Goldu, ističe da je on spajao ljude.

- Bila sam na svim Đoletovim koncertima... Nije spajao ljude samo na glazbenoj razini, bilo je to puno dublje. Čini mi se kao da je znao opisati i objasniti naše osjećaje bolje nego mi sami - poručila je Barbara Kolar. Rezerviranje jednog online kanala samo za Balaševića izazvalo je fantastične reakcije publike. 

Đorđe Balašević preminuo je prošlog petka u 68. godini. Diljem bivše Jugoslavije obožavatelji se danima opraštaju od legendarnog glazbenika. 

Najčitaniji članci