To je to što me zanima!

Bili su bliski: Sestra nasljeđuje milijune Georgea Michaela...

Pjevač je sa obje sestre bio jako blizak, ali posebno sa starijom sestrom Melanie s kojom je, sredinom devedesetih, proputovao svijet.
Vidi originalni članak

Čak 450 milijuna kuna ostavštine na Božić preminulog Georgea Michaela ide njegovoj sestri Melanie (55). Preostalih pola milijarde podijelit će druga sestra Yioda (57), partner, frizer Fadi Fawaz (43) i pjevačeva kumčad.

George je bio beskrajno vezan uz sestre, posebno uz Melanie, koja je uvijek bila uz njega. Ne očekujemo da će itko osporavati podjelu novca, kao ni njegovih pet nekretnina, rekao je odvjetnik pjevača.

Kuća u Oxfordshireu vjerojatno će pripasti Fadiju Fawazu, frizeru s kojim je Michael bio u vezi od 2009. godine, kao i kuća u Fawazovoj rodnoj Australiji.

Pjevač nije imao potomaka, ali je bio krsni kum djeci svojih prijatelja Andrewa Ridgeleya iz dua Wham, djeci kolege Martina Kempa te kćeri prijateljice i bivše spajsice Geri Haliwell. Ulagao je i u umjetnine koje će podijeliti sestre. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • delaware 01.01.2017.

    “Pušio je crack. Prije nego se prijavio u kliniku znao bi se tresti i govoriti: Trebam to. Bilo je tuluma na kojima bi se nadrogirao, a zatim kolabirao pa bi ga morali dizati s poda. Budio se povraćajući, grozno… Jako je omršavio, baš je bio bolestan”, rekla je Jackie Georgiou u šokantnom intervjuu za The Sun. http://www.sloboda.hr/frano-cirko-ljevicari-podivljali-zbog-hrt-ovog-politicki-nekorektnog-priloga-o-homoseksualnom-razvratniku-narkomanu-i-alkoholicaru-georgeu-michaelu/

  • montello 31.12.2016.

    to je njihova privatna stvar

  • leptiricaSue 31.12.2016.

    Bio blizak sa starijom sestrom Melanie 55.god a Yioda 57🤔🤔🤔🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare