To je to što me zanima!

Bill Cosby ponovno optužen za seksualno zlostavljanje: 'Slavu i moć koristio je za napade žena'

Glumac je već nekoliko puta optužen za istu stvar, za koju je bio proglašen krivim. Situacija se ponovila, ali je ovaj put u pitanju više žena od samo jedne
Vidi originalni članak

Komičar i glumac Bill Cosby (85) optužen za seksualno zlostavljanje i navodno silovanje, nakon niza optužbi s kojima se već neko vrijeme bori.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ponedjeljak su Lili Bernard, Eden Tirl, Jewel Gittens, Jennifer Thompson i Cindra Ladd u New Yorku podnijele tužbu protiv Cosbyja te iskoristile privremeno produženje zastare. Sve one tvrde da ih je glumac zlostavljao u razdoblju od 1969. do 1991. godine te da je koristio svoju moć i slavu kako bi ih na zloban i užasan način zlostavljao.

TVRDE DA IH JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO Odbacili reviziju Cosbyjevog slučaja, neće odgovarati pred sudom za optužbe 60 žena

Zastara za silovanje drugog stupnja je 20 godina, a za ono trećeg stupnja je 10, što znači da su se navodni napadi dogodili prije previše vremena da bi bili procesuirani. Guvernerka Kathy Hochul potpisala je zakon koji daje rok od godinu dana kako bi se pokrenuli stari slučajevi seksualnog napada i silovanja, a taj rok započeo je 24. studenog.

Uz glumca, žene su tužile i studio u New Yorku gdje je snimana Billova emisija 'The Cosby Show' i NBCUniversal koji je napravio seriju. 

S MALOLJETNICOM Bill Cosby opet na sudu: Suočit će se s još jednom optužbom za seksualno zlostavljanje...

Kako Daily Mail prenosi, u tužbi je pisalo sljedeće:

- Tijekom nekoliko desetljeća Bill Cosby je sudjelovao u serijskim seksualnim napadima desetaka žena za svoje seksualno zadovoljstvo, dok su ostali optuženi omogućavali i pomagali mu kod tih seksualnih napada kako bi stekli financijsku korist od povezanosti s Billom Cosbyjem.

Dvije žene od njih pet, Lili Bernard i Eden Tirl također su glumile u 'The Cosby Showu'.

U PLAYBOY MANSIONU Billa Cosbyja proglasili krivim za zlostavljanje maloljetnice. Isplatit će joj 3.5 milijuna kuna

Prisjetimo se, Bill Cosby je prije nekoliko mjeseci proglašen krivim za zlostavljanje maloljetnice 1975. godine, zbog čega je morao platiti odštetu od 3,5 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • japanokinezjapano 07.12.2022.

    Tu izgleda ne postoji ko je jamio, jamio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare