To je to što me zanima!

Billie Eilish podržala veganstvo grleći puricu: 46 milijuna purica ubiju za svaki Dan zahvalnosti

Pjevačica je podijelila staru fotografiju sebe na kojoj grli puricu, pa je uz fotografiju napisala svoje mišljenje o tradicionalnom ručku za američki Dan zahvalnosti: 'Purice su među najnježnijim bićima'
Vidi originalni članak

Pjevačica Billie Eilish (19) podijelila je na svoj Instagram story snažnu vegansku poruku kojom želi poručiti svima da ubijanje purica za 'Dan zahvalnosti nije u redu.

- Purice su među najnježnijim bićima, a svaki Dan zahvalnosti ubije ih se čak 46 milijuna - napisala je Eilish pa dodala da joj je unatoč tome jasno da je to tradicija:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Znam da je teško mijenjati tradiciju, ali imajte to na umu - zaključila je.

Jednom je prilikom izjavila da ne želi nikome nametati mišljenje i da ima puno prijatelja koji jedu meso, ali da ne može ni šutjeti.

Billie je u suradnji s brendom Nike dizajnirala 100% vegansku liniju tenisica 'Air Jordan' koje su na tržište izašle u rujnu, a napravljene su od 20% recikliranog materijala.

'GLOBAL CITIZEN LIVE' Publiku u New Yorku oduševile J.Lo, Lizzo i Billie Eilish, Meghan i princ Harry pričali o cijepljenju

Eilish je poznata po glasnom izražavanju svog mišljenja, a nedavno je pažnju na društvenim mrežama privukla objavom o svom prvom parfemu pod nazivom 'Eilish' koji je dostupan od ovog mjeseca.

Objavu je 'lajkalo' više od sedam milijuna ljudi, a parfemom je potpuno oduševila fanove. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Profix 27.11.2021.

    S jedne strane zagovaraju biljojedstvo a s druge jedenje žohara, crva, cvrćaka . . .

  • Tanenko 27.11.2021.

    Veganima je teško za shvatit da su i biljke živa bića, koja žele živjeti.Isto tako, još im je teže za shvatiti da je za uzgoj biljaka potreban prostor. A taj prostor je omogućen unišetnjem eko-sustava. Dakle, i životinje moraju umrijeti da bi se biljke mogle uzgajati.E sad. Jel ubio živtinju da ju pojedeš ili da joj uzmeš životni prostor, meni to dođe na isto.A sigurno MILIJUNI životinja bi mogli živjeti na poljima na kojima se uzgaja npr. soja. Najbolje onda ne jest ništa. Glupost.

  • 27.11.2021.

    Nego, reklama za parfem je ubačena sasvim slučajno ili možda i ne??? I zašto su nam pas i mačka slatki a svinja i koka baš i nisu?! Osim možda u nedjeljno prijepodne dok se krčkaju u pečnici. Licemjerno, da. Jer uvijek su neke teme manje bitne. Kako kome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare