Show

Komentari 13

Billie Eilish podržala veganstvo grleći puricu: 46 milijuna purica ubiju za svaki Dan zahvalnosti

Billie Eilish podržala veganstvo grleći puricu: 46 milijuna purica ubiju za svaki Dan zahvalnosti

Pjevačica je podijelila staru fotografiju sebe na kojoj grli puricu, pa je uz fotografiju napisala svoje mišljenje o tradicionalnom ručku za američki Dan zahvalnosti: 'Purice su među najnježnijim bićima'

Pjevačica Billie Eilish (19) podijelila je na svoj Instagram story snažnu vegansku poruku kojom želi poručiti svima da ubijanje purica za 'Dan zahvalnosti nije u redu.

- Purice su među najnježnijim bićima, a svaki Dan zahvalnosti ubije ih se čak 46 milijuna - napisala je Eilish pa dodala da joj je unatoč tome jasno da je to tradicija:

POGLEDAJTE VIDEO:

- Znam da je teško mijenjati tradiciju, ali imajte to na umu - zaključila je.

Jednom je prilikom izjavila da ne želi nikome nametati mišljenje i da ima puno prijatelja koji jedu meso, ali da ne može ni šutjeti.

Billie je u suradnji s brendom Nike dizajnirala 100% vegansku liniju tenisica 'Air Jordan' koje su na tržište izašle u rujnu, a napravljene su od 20% recikliranog materijala.

Eilish je poznata po glasnom izražavanju svog mišljenja, a nedavno je pažnju na društvenim mrežama privukla objavom o svom prvom parfemu pod nazivom 'Eilish' koji je dostupan od ovog mjeseca.

Objavu je 'lajkalo' više od sedam milijuna ljudi, a parfemom je potpuno oduševila fanove. 

 

 

 

 

Najčitaniji članci