To je to što me zanima!

Billie Eilish snimila pjesmu za novi Bondov film: 'U šoku sam'

Producenti filma Michael Wilson i Barbara Broccoli rekli su da je Eilishina pjesma besprijekorno izvedena i usklađena s emocionalnom pričom filma. Redatelj Cary Joji Fukunaga rekao je da je veliki fan Eilish i njenog brata
Vidi originalni članak

Kantautorica Billie Eilish (18) dobila je čast pisati i otpjevati pjesmu za 25. nastavak franšize James Bond 'No Time to Die', piše The Guardian. Jedva punoljetna, Billie će tako postati najmlađi glazbenik ikad koji je proizveo audio zapis za Bondov film. 

- Ludo je biti dio toga u svakom pogledu. Velika je čast biti u stanju napraviti tematsku pjesmu za film koji je dio tako legendarnog serijala. James Bond je najbolja franšiza koja postoji. I dalje sam u šoku - rekla je Billie. 

Billie je prošle godine objavila svoj prvi album 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?'. Na njemu je radila skupa s bratom Finneasom O'Connellom (22). Oboma je oduvijek bio san snimiti pjesmu za Bondov film. 

Producenti filma Michael Wilson i Barbara Broccoli rekli su da je Eilishina pjesma besprijekorno izvedena i usklađena s emocionalnom pričom filma. Redatelj filma Cary Joji Fukunaga (42) rekao je da je veliki fan Eilish i njezinog brata. 

OSVOJILA DVIJE NAGRADE Uvijek drukčija: Billie Eilish je na crveni tepih došla u pidžami

- Njihova kreativnost i talent su nevjerojatni i ne mogu dočekati da publika čuje što su spremili. Ovo je nova perspektiva čiji će vokal odjekivati generacijama koje dolaze - rekao je Cary. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • creepylighthouse 15.01.2020.

    Malo proguglajte ovo dijete...koje je dio holiweird agende isto kao i mala Greta itd.

  • Simpson_3 15.01.2020.

    Cemu tolko uvreda...

  • John Doe Jr. 15.01.2020.

    najbolji 007 je pierce brosnan

Komentiraj...
Vidi sve komentare