To je to što me zanima!

Billu Cosbyju sve je lošije, a u zatvoru ga nitko ne posjećuje

Cosby je zatvor opisao 'nevjerojatnim iskustvom' te tvrdi da sa suprugom priča telefonski i do tri puta dnevno. Bill je zdravstveno jako loše te tvrdi da je potpuno oslijepio...
Vidi originalni članak

Televizijska američka zvijezda i nekad uspješan glumac Bill Cosby (81) već se mjesecima nalazi u državnom zatvoru u Pennsylvaniji gdje bi trebao odslužiti kaznu od najmanje tri do deset godina zbog navodnog silovanja košarkaške trenerice Andreje Constand.

Cosby zatvor naziva 'nevjerojatnim iskustvom' i tvrdi kako sa suprugom Camille priča do tri puta dnevno.

Kako prenosi Global News, glumca koji se 80-ih godina proslavio ulogom u seriji 'Cosby Show' zatvoru nitko ne posjećuje, a u četiri mjeseca koliko je dosad proveo u pritvoru nije imao nijedan posjet. Naime, još ga nijednom nisu posjetile ni njegova supruga Camille (74) ni njegove kćeri, kao ni ostali članovi Cosbyjeve obitelji. 

A NEKOĆ IH REKLAMIRAO Cosbyjev život iza rešetaka: Za prvi obrok mu poslužili pudinge

- On ih niti ne želi tamo. Zašto bi ih uopće stavljao u takvu poziciju? Ne želi od svega toga raditi cirkus - rekao je izvor blizak glumcu za američke medije. Bill, koji tvrdi da je potpuno oslijepio, krajem godine zatražio je novo suđenje.

Odvjetnici su predali sudu papire u kojem ističu da je sudac koji je vodio postupak iskoristio svoju poziciju i da pri presudi nije uzeo u obzir Cosbyjeve godine i probleme s vidom. Traže da bi se trebao izuzeti iz cijelog pravosudnog postupka zbog toga.

Glumčevim odvjetnicima navodno je smetalo što je sučeva supruga po zanimanju psihijatrica koja radi sa žrtvama seksualnih napada i smatrali su da to uvelike utječe na njegovu nepristranost. 

U sudskoj presudi Cosby je kategoriziran kao 'nasilni seksualni predator', a morat će do kraja života odlaziti na savjetovanja i bit će u registru seksualnih prekršitelja. To znači da će morati zajednicu u kojoj stanuje obavijestiti o kršenju zakona. Susjedi, domovi za djecu i škole će također biti obaviješteni ako glumac preseli u njihovu blizinu.

 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

VJERUJU BAŠ SVIMA: Ovi horoskopski znakovi su jako naivni i drugi ih zbog toga iskorištavaju

Idi na 24sata

Komentari 29

  • japanokinez 13.02.2019.

    Ništa, jedino mu preostaje angažirati Vargu i Brkića, oni bi ga izvukli.

  • 13.02.2019.

    proglašen je krivim ,nece ga pustit na slobodu

  • 2 x general 13.02.2019.

    zašto nije pobjegao u hrvatsku?? bilo bi mu puno bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare