To je to što me zanima!

Bilman otkrio jesu li trzavice između njega i Martine Tomčić gluma: 'Pa, i mene to zanima!'

Gledatelje poznatog showa posebno zabavljaju komentari između njega i druge članice žirija
Vidi originalni članak

Stručnjak za komunikaciju i strastveni plesač Davor Bilman (47) dugogodišnji je član žirija showa 'Supertalent', koji se uskoro vraća na male ekrane. Uoči jubilarne desete sezone, otkrio je čemu se gledatelji mogu veseliti.

TKO ĆE OSVOJITI ZLATNI GUMB? Dječak s harmonikom, ples na šipci i talentirani starac čekaju nas u novoj emisiji Supertalenta

- Ova sezona, s obzirom na to da je jubilarna, donosi jako puno novosti, od kojih još ne možemo sve podijeliti, no sigurno će biti neočekivanih dogodovština, a nešto je čak i za nas iz žirija bilo jako novo i drukčije - rekao je za IN Magazin.

- Nova sezona donosi zaista dosta dosad neviđenih talenata, poneke već viđene, ali malo drukčije začinjene, a iznenadilo me da čak i neki natjecatelji koji su nekoliko puta već dolazili mogu iznenaditi i biti zanimljivi - istaknuo je i dodao kako je jedna točka rasplakala sve u studiju.

Davor je priznao i da su mu nedostajale kolege iz žirija, a otkrio je s kim se od njih najbolje slaže kada su u pitanju nastupi u showu te s kim se druži i privatno.

SVE ZBOG EMOCIJA U Supertalentu zaiskrilo između Bilmana i Martine: 'Ovo se zove upadanje i nepristojnost'

- Najviše puta na kavi sam bio s Fabijanom. S njim se najbolje slažem i oko nekih pitanja i točaka koje nisu baš za svakoga. A inače u većini točaka, nekako u stilu glazbe i drugim vrijednostima, najviše se slažem s Majom - ispričao je.

Gledatelje posebno zabavljaju njegove trzavice s Martinom Tomčić, a mnoge zanima jesu li stvarne ili su samo dio showa.

- To i mene zanima - našalio se Davor.

PRVA EPIZODA U NEDJELJU Kreće Supertalent, a već u prvoj epizodi iznenađenje: 'Bio sam uvjeren da je skrivena kamera'

- Svi oni koji budu pozorno pratili desetu sezonu sigurno će dobiti odgovor na pitanje jesu li trzavice između mene i Martine stvarne ili dio showa - objasnio je dalje.

POGLEDAJTE TEASER NOVOG KUHARSKOG SERIJALA 'LEĐA O LEĐA':

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HAJDUK I HDZ = ADMIN 23.09.2023.

    a joj opet pocinju sa time cim vidim plastiku gasim tv

Komentiraj...
Vidi sve komentare