To je to što me zanima!

Bilman pokazao srednjoškolsku fotku i zbunio sve: 'Koji si ti?'

Član žirija Supertalenta objavio je fotografiju staru 28 godina i izazvao pratitelje da ga prepoznaju. Uz puno muke neki su i uspjeli, a Bilman je na kraju potvrdio tko je bio u pravu
Vidi originalni članak

Davor Bilman (43) na društvenim mrežama se prisjetio srednjoškolskih dana. Svoje je pratitelje odlučio nasmijati, ali i zbuniti fotografijom nekolicine tinejdžera među kojima se prije 28 godina i sam našao. 

- Onaj trenutak kad vidite sliku iz srednje škole i odmah vam se razvuče osmijeh na lice. Možete li me pronaći na slici - upitao je Davor uz fotografiju na kojoj pozira s prijateljima iz škole.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegovi pratitelji imali su puno problema s prepoznavanjem Bilmana na temelju fotografije. 'Sa strane u crvenoj košulji', 'To je taj pogled u ljubičastoj majici', 'Ovaj dečkić u bijeloj košulji na okomite prugice', nagađali su fanovi. 

VIDEO: 24 PITANJA Davor Bilman: Sliku koju mi je nacrtao Kitasso držim u uredu

Kako bi im ipak skratio muke, član žirija Supertalenta i sam se oglasio te im otkrio odgovor nakon što se nisu mogli usuglasiti. 

Ekonomist i nekadašnji vladar plesnih podija redovito zabavlja svoje pratitelje objavama na društvenim mrežama, a ovim 'povratkom' u srednju školu nije mogao izbjeći komentare na račun nekadašnje bujne frizure.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 01.11.2019.

    Bilman je najveća faca u showu, a tu sam ga prepoznao iz trećeg pokušaja :)

  • Aj ća. 01.11.2019.

    A ja mislila da je gore u desnom kutu u jeans jakni... pff

  • 01.11.2019.

    Odmah sam znala koji je, ista faca, samo sa kosom, Bilman je baš legenda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare