To je to što me zanima!

Bilo je napeto: Soraji su grudi zamalo opet ispale iz majice

MA KOJE NOMINACIJE Soraja je navodila razloge zašto svoje glasove daje Dragani i Nemešu, no pokraj njenih bujnih grudi malo tko je slušao što ona govori...
Vidi originalni članak

Ušla je u ispovjedaonicu kako bi rekla kome daje dva, a kome jedan bod za ispadanje. Razlozi koje je navela nisu bili posebno zanimljivi, bilo bi isto da nije prozborila ni riječi. Naime, zbog njenog dekoltea malo je tko uopće slušao što govori.

Ljubičasti korzet cijelo joj je vrijeme klizio i provocirao sve one koji su se nadali da će još jednom vidjeti njene grudi. Na vrijeme ga je uhvatila rukama i povukla prema gore pa je situacija ostala pod kontrolom. 

Čak je i Antonija rekla da je ostala bez riječi zbog Sorajinog bujnog poprsja nakon što je vidjela njene nominacije.

Soraja je dva glasa dala Dragani, a jedan Nemešu.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • _july_ 18.04.2011.

    u hebote vreća na glavu i deri d.e.r.i

  • sanjabruno 18.04.2011.

    uzasne da,a svi su opsjednuti s njezinim silikonima,ajd da su prave ali ovako...dok si zamislis koja plastika je u njoj..ma uzas!!! da sve to maknes iz nje kakva bi bila

  • BiNchY_21 18.04.2011.

    Soraja je bas super i fora cura...ali mislim da je malo pretjerala sa ovim korzetom ...bolje da je se malo lezernije obukla onda bi mogla biti i opustenija a ne non-stop uzvlaciti taj korzet i gledati dal je sta ispalo ili ne ..samo je sebi zadala brigu sa stylingom ...ali ipak ponavljam odjecu i njene grudi na stranu super je i iskrena ...nadam se da ce dogurati daleko... :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare