To je to što me zanima!

'Vjenčanje je bilo neopisivo lijepo, točno kako smo željeli'

Mladenka je za vjenčanicu izabrala kreaciju Matije Vuice, a Boris je uzvanike rasplesao svojom vlastitom glazbenom listom. Mladencima je pjevala Gabi Novak...
Vidi originalni članak

Spisateljica i kolumnistica Milana Vlaović (47) udala se prošle subote za direktora agencije Pepermint, Borisa Kovačeka (45).

- Bilo je neopisivo lijepo i točno onako kako smo željeli - ispričala je Vlaović dojmove nakon vjenčanja za Story. Boris i Milana su se vjenčali u zagrebačkoj Laubi, kući za ljude i umjetnost, gdje su pripremili veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

DRUGI BRAK SPISATELJICE Fešta za obitelj: Milana Vlaović udala se za direktora Kovačeka

Boris je za kuma odabrao dugogodišnjeg prijatelja, poduzetnika Tomu Ricova, a Milana prijateljicu i vlasnicu PR agencije Anu Petričić Gojanović. Mladenka je za vjenčanicu izabrala kreaciju Matije Vuice (60), a Boris je uzvanike rasplesao svojom vlastitom glazbenom listom. Mladencima je pjevala Gabi Novak (82).

Na vjenčanju su bile i Nevena Rendeli (37), koja se pohvalila fotografijom s vjenčanja na Instagramu i Lana Jurčević (33), koja je napisala da uživa u lijepoj večeri s dragim ljudima.

Prema pisanju časopisa Story, uvod u glazbeno slavlje započeo je još prije dva tjedna kad su mladenci održali djevojačku i momačku večer.

Novopečeni supružnici imaju djecu iz prijašnjih veza koja podržavaju njihovu ljubav - Boris sina, a Milana kćer Niku (13) i sinove Marija (22) i Stjepana (24) koje ima iz 18-godišnjeg braka s Vlaovićem.

BIVŠA MISS UNIVERSE Kriju vezu: Goran Vlaović ljubi 17 godina mlađu Ivanu Mišuru

Priča o rastavi Milane i njenog tadašnjeg supruga, bivšeg Gorana Vlaovića (46) 2011. mnoge je iznenadila. Dok je Milana danas pronašla sreću s Borisom, Goran navodno ljubi 17 godina mlađu bivšu Miss Universa Ivanu Mišuru (29).

Mladi par poginuo u bizarnoj nesreći fotografirajući se: Pali su s visoke litice, nije im bilo spasa!

Raskošan i velik, ali vrlo tragičan: Najslavniji brod na svijetu kreće u svoju novu plovidbu?

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 31.10.2018.

    tip, barem po izgledu, srednja žalost.

  • It's kišing 31.10.2018.

    Hahaha...kakav njonjo mora bit ovaj sta je dozvolio da ima prezime od bivseg muža

  • plik 31.10.2018.

    a jel pjevala Maja Dubai Šuput ili još tuguje ?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare