To je to što me zanima!

Bio u komi dok ga je zaručnica varala u Zadruzi: Bar 15.000 kn potrošio sam na njezinu odjeću

I dok se Jovica borio za život, medicinska sestra izmjenjivala je nježnosti s poduzetnikom Alenom Hadrovićem. Priznala je kako su se 'rodile' emocije, a brzo su pali i prvi poljupci i zagrljaji
Vidi originalni članak

U zatvorenom prostoru emocije su pojačane. Gotovo je nemoguće tijekom deset mjeseci ostati vjeran partneru koji se nalazi u stvarnom svijetu, govorili su iskusni reality igrači prije ulaska u Zadrugu.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I izgleda da u tome ima istina. Pravi dokaz za to je medicinska sestra Maja Marković koja je u četvrtu sezonu ušla kako bi se probila na glazbenu scenu. 

Ipak, u središtu skandala nije se našla zbog dobrih vokalnih sposobnosti već zbog preljuba o kojem bruji cijeli Balkan. Naime, prije ulaska Maja je imala zaručnika Jovicu Putnikovića koji je nedavno nastradao u teškoj prometnoj nesreći. 

I dok se Jovica borio za život, medicinska sestra izmjenjivala je nježnosti s poduzetnikom Alenom Hadrovićem. Priznala je kako su se 'rodile' emocije, a brzo su pali i prvi poljupci i zagrljaji. 

No sada se oglasio njezin bivši zaručnik i otkrio kako joj je prije ulaska u show platio silikone, a veću svotu novca potrošio je i na njezinu odjeću.

NADEŽDA JE NEUTJEŠNA Javno ju je prevario s Hrvaticom u Zadruzi: 'Neka mi ne više ne prilazi, sama ću odgajati sina'

- Povukao sam vezu kako bi Maja ušla u Zadrugu. Prije ulaska dogovorili smo se da bude normalna i da se ne druži sa svima. Prešla je granice, a sve sam joj omogućio kako bi bila sretna. Kupio sam joj odjeću jer nisam htio da se osjeća loše. Uskoro u Zadrugu trebaju doći 'krpice' za koje sam iskeširao više od 15 tisuća kuna - rekao je Jovica za Mondo i dodao: 

- Htjela je srediti zube i staviti silikone. Naravno, želio sam joj to platiti. Ona mi je rekla kako će uljepšavanje riješiti na rate, ali sam joj u tom trenutku kazao kako je bolje da štedi novac na kartici - rekao je za kraj. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • serendipity26 29.10.2020.

    Stvarno mi je žao kad vidim kako su neki muškarci paćenici

  • POMOCNI RADNIK 28.10.2020.

    Jovica, sad doniraj 150.000 kuna zadruzi sto su ti zivot uljepsali..sta mislis da si je ozenio...

  • 28.10.2020.

    U komi od korone? Ne da mi se citat bitna vest iz regiona....

Komentiraj...
Vidi sve komentare