To je to što me zanima!

Bit će političar: Jackie Chan seli se zbog svog novog posla

NOVA UZDANICA KOMUNISTA Budući kineski predsjednik Xi Jinping za savjetnika je izabrao poznavatelja borilačkih vještina Jackieja Chana. Ide u parlament
Vidi originalni članak

Prestajem glumiti. Posvetit ću se humanitarnom radu i politici kako bih iskustvom osigurao sigurniju budućnost kineskoj djeci, rekao je junak akcijskih filmova.

Iako se rodio i živi u Hong Kongu, koji je do 1997. godine bio britanska kolonija, Jackie Chan (58) zbog posla će se vjerojatno trajno preseliti u Peking. Poslije predsjedničkih izbora u ožujku glumac će postati član parlamenta. Glavnom tajniku Xiju Jinpingu (59), čiji politički program Jackie podupire, predviđaju pobjedu na predsjedničkim izborima. Član parlamenta će, osim pristaše komunista Chana, biti i bivša košarkaška zvijezda Yao Ming (32).

- Kinezi su pametan narod i ne treba im ničija pomoć, pogotovo ne od zatucanih i arogantnih Amerikanaca - izjavio je majstor borilačkih vještina. U novom sazivu kineskog parlamenta sjedit će 2237 zastupnika.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • WOMANIZER 08.02.2013.

    ajde on bar ne bude imao razloga krasti! lol

  • wargods_1 08.02.2013.

    vređa amere a može im dupe lizat, da je snimo filmove u kini nebi nitko ni znao za njega, jao džeki razočaro si, ne grizi ruku koja te hrani, kaže stara narodna

  • 1980bena 08.02.2013.

    Covjek legenda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare