To je to što me zanima!

Bitka je počela: Wonder Woman je pokazala svoju pravu narav

Kada pogledamo koliko je snimljeno raznih verzija Supermana i Batmana te drugih superjunaka, pitamo se zašto je tek sad tu film o Wonder Woman. A novi foršpan za taj film je stigao
Vidi originalni članak

Puno je godina prošlo otkako se snimio film u kojem je glavni lik superjunakinja, pa je podosta zanimljivo vidjeti kako izgledaju kadrovi iz najnovijeg superherojskog filma kuće Warner Bros. Nakon što su ove godine snimili 'Batman v Superman: Zora pravednika', producenti te kuće usmjerili su svoje oči i na druge superheroje iz stripovske tvrtke DC. Tako je najavljeno i da nam dolazi novi Batman, Aquaman, a i na festivalu Comic-Con smo dobili 'sajamski' foršpan za naredni DCov film - 'Wonder Woman'.

Premda smo tim foršpanom ostali podosta oduševljeni, tek je jučer u opticaj pušten prvi pravi foršpan u kojem smo dobili prve naznake kako će Wonder Woman točno izgledati, a pokazani su nam i njeni tipični pokreti i potezi sa odbijanjem metaka.

U glavnoj ulozi je Gal Gadot, čiji je nastup u filmu 'Batman v Superman: Zora pravednika', kao Amazonka Diana s Temiscire, bez ikakvog problema skrenuo pažnju s naslovna dva junaka. Kako možemo reći prema ovom foršpanu, posve je moguće da nam dolazi i bolji film od tog, u režiji Patty Jenkins.

Pogledajte prvi 'pravi' foršpan

Uz Gal Gadot ćemo vidjeti i Chrisa Pinea, Connie Nielsen, Robin Wright, Davida Thewlisa, Dannyja Hustona i druge. Gore spomenuta Patty Jenkins režira scenarij kojeg su napisali Allan Heinberg i Geoff Johns, dok je za priču bio odgovoran redatelj 'Batman v Superman: Zora pravednika', Zack Snyder.

'Wonder Woman' u kina dolazi tek za godinu dana, početkom srpnja 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • serpentine 04.11.2016.

    Mislim da ona nije dobar izbor.preniska je za amazonku

Komentiraj...
Vidi sve komentare